Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2014 ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Άλλη μια ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ, και συγκεκριμένα η 14η  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο σχεδόν γεμάτο ανοικτό θέατρο των Μουδανιών.
Ήταν κάτι το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, και οι κόποι των παιδιών του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα, και ανταμείφτηκαν από τον πολύ κόσμο που ήταν εκεί.
Χορός, τραγούδι, ΜΕΡΑΚΙ και ΑΓΑΠΗ, ήταν τα κύρια «στοιχεία» της βραδιάς, που θα....
μείνει αξέχαστη σε πολλούς.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον ΖΑΦΕΙΡΗ ΦΩΤΙΑΔΗ, σε ΟΛΟΥΣ τους δασκάλους μουσικής και χορού του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, μα πάνω απ’ όλα, στα ΠΑΙΔΙΑ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, γνωρίζοντας την ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ της εμφάνισης τους, τον ΙΕΡΟ σκοπό που υπηρετεί!
Συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών, για το επίπεδο,  την ευαισθησία τους, και κυρίως, την ΣΤΗΡΙΞΗ των παιδιών και της εκδήλωσης όλα αυτά τα χρόνια, που δεν είναι δα και λίγα.
Πραγματικά, φωτίστηκε η καλοκαιρινή νύχτα του Ιουλη από ΕΛΠΙΔΑ και ΣΤΟΡΓΗ, και το μήνυμα έφυγε προς κάθε άκρη, όχι μόνο της χώρας, αλλά όλης της γης, γιατί η ΑΓΑΠΗ, η ΕΛΠΙΔΑ, και η ΣΤΟΡΓΗ, και μάλιστα αυτή των παιδιών, ταξιδεύει παντού, από άκρη σε άκρη τον πλανήτη, και είναι μοναδικό αυτό το ταξίδι, που ΜΟΝΟ παιδια μπορούν να το κάνουν!
Στη συναυλία τη φετεινή, ήταν ΟΛΟΙ οι φίλοι εκεί, ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος ο ΦΑΡΟΣ, η ΠΛΕΥΣΗ, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ…..
Δε συνεχίζω, γιατί φοβάμαι πως κάποιον θα ξεχάσω, άλλωστε η αναφορά στους ΦΙΛΟΥΣ, ήταν απλά ενδεικτική.
Θα το πω πιο απλά, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ, που εδώ και δεκατέσσερα χρόνια γίνεται στην πόλη των Μουδανιών.
Έχουν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ αυτής της εκδήλωσης ΘΕΣΜΟΥ και δεν πάνε απλά και μόνο για να «φανούν»…..
Θέλω προσωπικά να συγχαρώ ΚΑΙ τους παρουσιαστές της βραδιάς, τους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε που και φέτος συμμετείχαν, δίνοντας με την παρουσία τους και εκείνοι το μήνυμα της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΣΤΟΡΓΗΣ, την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΚΑΚΗ από το Ράδιο και την Τηλεόραση SUPER, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΑΔΑ από το Ράδιο STAR, και την ΚΟΡΙΝΑ ΖΟΛΛΑ από το HALKIDIKI FOCUS
Και τώρα, πάμε να ασχοληθούμε λίγο με τους «άλλους», εκείνους που ΔΕΝ ξέρουν, δεν έχουν καταλάβει ακόμα (όπως έγραψα και σε προηγούμενα άρθρα) πόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ.
Ναι φίλοι μου, όπως κατάλαβαν πολλοί, το άρθρο ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα κλείσει με στραβά και ανάποδα.
Είναι δυνατόν να ήταν ΟΛΑ σωστά, όλα τέλεια;
Θα ήταν ΘΑΥΜΑ κάτι τέτοιο.
Φέτος λοιπόν, οι «αρμόδιοι», φαίνεται πως …. «ξέχασαν» να βάλουν τα ειδικά «παραβάν» γύρω από το θέατρο, και έτσι, ήταν πάρα πολλοί εκείνοι που απολαυσαν από έξω την εκδήλωση χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο.
Βέβαια, τα παραβάν θα μπουν μόλις αρχίσουν οι άλλες εκδηλώσεις, το «φεστιβάλ» (και καλά) της θάλασσας, οι εκδηλώσεις του… «δήμου».
Ακόμα και το κυλικείο του θεάτρου, ήταν κλειστό, και ευτυχώς που στήθηκε στην πάνω μεριά του θεάτρου μια καντίνα και πήρε ο κόσμος νερά για να πιει, γιατί το να «γκαρίξεις» από δίψα στην έρημο, είναι θα έλεγα κάτι λογικό, αλλά το να στεγνώσει το λαρύγγι σου στο ανοικτό θέατρο, ε, δε λέει.
Κύριοι «αρμόδιοι», είναι σαν να μην υπάρχει για εσάς η εκδήλωση αυτή, τουλάχιστον με τη συμπεριφορά σας, αυτό δείχνετε, ΑΣΧΕΤΩΣ με τις «δηλώσεις» σας στα κανάλια για να φανείτε πως είστε κοντά σε όλους.
ΝΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, και μη μιλάτε για «έργα φορέων» γιατί μιλάτε για κάτι το οποίο ΔΕΝ καταλαβαίνετε, κάτι το οποίο είναι πολύ μακριά από το φτωχό σας μυαλό.
Συγχαρητήρια και πάλι στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ και ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, στα Μουδανιά, στα…. ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ









Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: