Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Δήμος Νέας Προποντίδας:Εμπειρίες Ελλάδας παιδείας αλήτειας....

Ξυπνάω χθες και λέω να παω στο γήπεδο της "πόλης" μας για γυμναστική. μια σκέψη που θα μπορούσε να την κανει απο ενα παιδάκι μεχρι κ έναν ηλικιωμένο. φτάνω στο γήπεδο μπαίνω μεσα,, το πρωτο που αντικριζω ειναι σκουπιδακια αριστερά δεξιά. φτάνω στον τάπητα γύρω του γηπέδου ο οποίος ειναι στίβος ανωμαλου απο τις λακούβες που εχει, τα αγριόχορτα, κ τις πέτρες. ε λέω απο μεσα δεν πειράζει "σιγα".. ξεκιναω το τρέξιμο κ πετυχαίνω δίπλα μου δυο κουτάβια που.....
. κ αφτα μάλλον είχαν έρθει για γυμναστική.. οκ.. συνεχίζω τον κύκλο και πετυχαίνω κατι "φίδια" γύρο απο τα κάγκελα στην ζούγκλα που εχει.. "σιγα" δεν δίνω σημασία, εμπιρια ειναι κ αυτη θα περάσει!! τελειωνω το τρέξιμο και παω στο γυμναστήριο του γηπέδου ΜΑΣ που εχω μάθει οτι υπαρχει και ειναι δωρεάν για όλον τον κόσμο. (εδω αρχίζει το κλάμα) Κανα δυο μέτρα πριν φτάσω στην πόρτα μου έρχεστε μια απίστευτη μπόχα. "σιγα" μωρε ίδρωσαν τα ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ σκευτομαι.. περνώντας την πόρτα αντικριζω στους τοίχους και το πατομα το οποίο ηταν όλο κομμάτια με πεταμένα πλακάκια κατω, μια πανδαισία χρωμάτων..!! κίτρινο μπεζ καφε μαύρο πράσινο απο πιθανόν χλεπες των παλικαριών που γυμνάζονται, τα δε μηχανήματα ενα πόντο χώμα πάνω τους, σε χωματερή ποιο καθαρά θα ηταν. εννοείτε πως ξεπερνάω το ΣΟΚ και την κανω κατα εξω σβελτα!! τολη σκευτομαι λιγο νεράκι και ΠΟΥΛΟ, καλυτερα 50€ τον μήνα κάπου και "ζωντανός". παω κατα το κιληκειο-πλησταριο-ΤΙΠΟΤΑ.. γεια σας ενα μπουκαλάκι νερο παρακαλω. ΔΕΝ ΕΧΕΙ μου λεει ΕΝΑΣ. δεν εχει νερο του λέω;;; ΟΧΙ μου λεει.. "σιγα" θα παω στις βρύσες τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ αυτες του γηπέδου. όλες χαλασμένες, ούτε σταγόνα νερο. γυρνάω στον "ανεύθυνο" του κιληκειου κ του λέω ντροπή ΜΑΣ. αυτο που μου απάντησε ηταν ΑΜΑ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ νεαρε ΤΖΑΜΠΑ ειναι. δεν το συνεχίζω κ φεύγω καθώς ήμουν έτοιμος για αφυδάτωση..
ειμαστε απλά για λύπηση. ανύπαρκτο κράτος, δημος, δημότες, αρμόδιοι του γηπέδου που γυρνάνε και μαζεύουν λεφτα απο τον κόσμο καθε συνέχεια. σάπια ελλάδα και έλληνες. ΧΕΣΑΤΕ τα παντα. πολιτισμό κουλτούρα αξιοπρέπεια.. ντροπής ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ κλέφτες κοπρόσκυλα. ντροπή ρε για τα παιδάκια που πανε να γνωρίσουν τωρα τον αθλητισμό.!!!!


Αναγνώστης 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το βρίσκω πραγματικά αδιανόητο η καινούργια δημοτική αρχή να καλείτε τώρα να διόρθωση λάθη του παρελθόντος που έκανε η ίδια, όπως επίσης ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού ν δηλώνει τέτοια απάθεια για τις εγκαταστάσεις. Τη στιγμή που περιμένουμε με αγωνία ν ξεκινήσει ένα έργο πολλών χιλιάδων ευρώ για ένα γήπεδο στο ποιο μικρό χωριό της Χαλκιδικής. Το βρίσκω αδιανόητο να μην υπάρχουν παιδικές χαρές τη στιγμή που εγκρίθηκε δαπάνη ύψους 10000 ευρώ για ανταλλακτικά στη Πορταρια. Βρίσκω αδιανόητο ο κόσμος να έχεις άποψη την ίδια στιγμή που οι μισοί από εμάς επιλέξαμε τη συνέχιση της τωρινής διοικήσεις.. Εμείς όχι μόνο δοκιμάσαμε αλλά θα ξανά δοκιμάσουμε. Μέχρι πότε ρωτάω εγώ. Στη καινούργια διοίκηση υπάρχουν και αξιόλογα άτομα που μπορούν να προσφέρουν.. Το θέμα είναι όμως ότι λογικά κάποιος άλλος από ποιο ψηλά δε τους αφήνει.. Εύχομαι να μην μετανιώσει ο κόσμος του Δήμου μας την απόφαση που πήρε με τη ψήφο του. Ελπίζω να μας αποδείξουν ότι και θέλουν και μπορούν. Και να είναι σίγουροι ότι αν μας το αποδείξουν τότε θα είμαστε μαζί τους.. Ίδωμεν κύριοι...

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη ευθύνη και των πολιτών μην ξεχνάμε, δεν έχουν βρεί ούτε τον τρόπο να απαιτούνε πράγματα και όταν μάλιστα απαιτούν ο τρόπος τους μοιάζει με παλαιομοδίτικο συναπάντημα του Συριζα με γκαριδοφωνές κλπ.

Επίσης όλες οι διοικήσεις τώρα θα πούνε "παραλάβαμε καμμένη γή"... Ενω πριν ώς ενεργοί πολίτες και άνθρωποι που ασχολούντο με τα κοινά δεν τους ενδιέφερε κάν ένα τέτοιο πρόβλημα που παρουσιάζει ο Αναγνώστης στο δημοσίευμα αυτο, παρα μόνο η προσωπική τους εμφάνιση.

Όλοι φταίνε και κάποια στιγμή να μπεί στο πετσί μας η λέξη "εθελοντισμός" και να φύγει η λέξη "για όλα φταιει το κράτος και ο δήμος".

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ ΤΟΥ.Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ .Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΕΙ.ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ.ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ,ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΤΙ ΨΑΧΝΕΤΕ.ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ.ΜΗΔΕΝ ΤΡΟΠΟΣ.ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ.ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ.ΛΙΓΗ ΛΟΥΛΕΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΒΛΑΠΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μετα την απομάκρυνση απο το ταμείο των εκλογων ουδεν λαθος αναγνωρίζετε. Εδω έφτασαν συνδημότες μας να πουλάνε την ψηφο τους για 50 ευρω, άλλοι για να πανε μια εκδρομή για 20 ευρω η για παραμυθία να πιάσουνε δουλειά σε ενα γραφείο του Δημου. Είναι επίπεδο αυτό .....Ντροπή μας......