Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η «γκάφα» του προέδρου...


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το κακο δεν ειναι οτι κοιμηθηκε ειναι οτι το σχεδιασε και το φυλουσε για εκπληξη στους αντιπαλλους του στις εκλογες οτι δε δικαιουμαστε πια 4 υποψηφιους στις εκλογες τι να πω ρε παιδια συγχαρητηρια για το εργο τους και σε μας που τους διαλεγουμε για εκπροσωπους οτι καταφεραν οι προγονοι μας που ηρθαν προσφυγες σ αυτο τον τοπο το διελυσε χωρις τηψεις δε γυριζει καν να κοιταξει τι αφηνει πισω του λυπαμαι παρα πολυ.

Ανώνυμος είπε...

τωρα το καταλαβες εσυ το εργο του 8 χρονια που σας καταντισε Ουγκαντα δε το καταλαβες τα παιδια σας που τα εμποδιζε να πανε σχολειο στα ΣΗΜΑΝΤΡΑ γιατι δε πηγαιναν στο σχολειο του φιλου του του Καρρα στη Πορταρια και εκανε οτι μπορουσε για να μην εχουν μεταφορα δε σου το ειπαν αλλα καλα να παθετε ετσι φαινεται σας αξιζει να ζητε εκει στον Αγιο εσεις τον ψηφιζετε οχι εμεις.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΒΥΤΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ!!!

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΚΑΤΟΒΥΤΙΟ ΣΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

Είναι καλό να λέμε αλήθειες, όπως για το άδειασμα των βόθρων... Αλλά όσων αφορά το σχολείο όπως είναι γνωστό σε όσους κατοικούν στον Άγιο Παντελεήμονα ήταν επιλογή των τότε γονέων να πάει το σχολείο στην Πορταριά!! Όσο για το αν ο πρόεδρος μπορούσε να γνωρίζει από το 2011 ότι η βουλή θα ψήφιζε λίγο πριν τις εκλογές του 2014 τον συγκεκριμένο νόμο με τον οποίο άλλαξε ο αριθμός των υποψηφίων από 4 σε 2 σύμφωνα με την απογραφή του 2011.. αυτό το αφήνω στην κρίση του κάθε αναγνώστη...!!!

Ανώνυμος είπε...

ποιο υπεροχο μυαλο σκεφτηκε αυτην την υπεροχη λεζαντα???χαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

το τραγικο ειναι πως οταν το ειπε στο χωριο καταχειροκροτηθηκε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΧΩΡΙΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ). ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε φιλε την ιδια επιλογη ειχαν και οι μετεπειτα γονεις που επελεξαν κατα πλειοψηφια το σχολειο των σημαντρων κρινοντας το καταληλλοτερο για τα παιδια τους και τον πολεμο που δεχτηκαν απο το δυδιμο Καρρα-Καρατζακη ειναι γνωστος σε ολους λες και ειχαν καποιο δικαιομα στα παιδια των αλλων αν εχεις το θαρρος να βλεπεις την αληθεια οπως δειχνεις κανε μια προσπαθεια να τη δεις ολοκληρη ειδικα αν εχεις παιδια ειναι κριμα να τα χρησιμοποιουν για τις μικροπολιτικες τους.

Ανώνυμος είπε...

Τρεξτε προβατακια να τους ψηφισετε.Αυτοι που εμπιστευτικατε τοσα χρονια γυρισαν το χωριο σας 100 χρονια πισω!!

Ανώνυμος είπε...

ποσο δικιο εχεις ρε φιλε που λες πως αντι να ειμαστε ενωμενοι γινομαστε απο δυο χωρια αλλα δυστηχως στο χωριο μας η αναπτηξη, η προοδος και η εμπιστοσυνη στους νεους για τους περισοτερους δεν ειναι επιλογη ουτε καν βαζει ο νους τους κατι τετοιο ουτε τους νοιαζει το καλο των νεων που επελεξαν να ζουν στο χωριο οποτε παντα καποιοι θα αντιδρουν και παει λεγοντας.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς υπάρχουν πολύ νεωτεροι υποψήφιοι φέτος. Ψηφίστε νέους ανθρώπους φέτος. Αλλάξτε την κατάσταση με την ψήφο σας και μην βαριέστε να πάτε να ψηφίσετε γιατί θα έχετε πάλι τα ίδια. Μην απεχετε από τις εκλογές