Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Πρωτοδικείο Πολυγύρου: Χωρίς υποψηφίους δημ. συμβούλους από Ν. Μουδανιά, ο Τσούφης;;;

Μερική απόρριψη του ψηφοδελτίου του συνδυασμού “Νέα Γενιά – Νέα Πορεία” (Τσούφης) αποφάσισε χθες το Πρωτοδικείο Πολυγύρου κατά την συνεδρίασή του για την ανακήρυξη των υποψήφιων δημοτικών συνδυασμών που μπορούν να πάρουν μέρος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.


Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Πηγή  

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Επιτέλους η αλήθεια όπως ακριβώς είναι χωρίς καμία αμφισβήτηση.
Δυστυχώς τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί δεν πρέπει να υπάρχει σχέση μεταξύ επιχειρηματιών και οικονομικών συμφερόντων με τα μέσα ενημέρωσης. Το άλλο γνωστό blog καμία αναφορά για τα πραγματικά γεγονότα και καθημερινή παραπληροφόρηση και λασπολογία προς κάθε κατεύθυνση
Ας προβληματιστούμε όλοι γι αυτά που διαβάζουμε καθημερινά και ποιοι τα γράφουν και ποιον εξυπηρετούν' τα πρόβατα ξύπνησαν κύριε με τον........ κουμπάρο

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας για την ενημερωση
αντικειμενικα και αμερολιπτα δεν εχασε ποτε κανενας.
Αυτο σας κανει αξιοπιστους και οχι να σερνεστε για σκοτινα συμφερωντα πισω απο πολιτικους και υποψηφιους δημαρχους που πριν αποφασισει ο λαος του Δημου Προποντιδας καποιο αλλο εμετικο blog εβγαλε ηδη δημαρχο.
Για την αποφαση του πρωτοδικειου καμμια αναφορα...δυστιχως για αυτους φανηκε ο ρολος του ασχετα αν νομιζουν οι διαχειριστες του οτι τα προβατα κοιμουνται.
Η αληθεια ειναι απλη ο κ.Τσουφης δεν εχει υποψηφιους δημοτικους συμβουλους στο δημοτικο διαμερισμα των Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
Και παλι ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σας για την ενημέρωση δεν το έχει πει κανένας ακόμη ούτε τα κανάλια. Δηλαδή τι να πω

Ανώνυμος είπε...

Εσεις οι απο πανω μια χαρα τα λετε. Μιλατε για λασπολογια και παραπηροφορηση, καθως και για σκοτεινα συμφεροντα. Τολματε και αποκαλειτε και τον κοσμο προβατα. Αν ειναι δυνατον!! Δηλαδη θελετε να μας πειτε οτι εσεις εξυπηρετειτε την διαυγεια και ενα σωστο προγραμμα αλλαγης? Προβατα ειναι αυτοι που θα ψηφισουν ξανα τους ιδιους ανθρωπους οι οποιοι εμειναν απραγοι τοσα χρονια. Μιλαει για αλλαγη ο Καρρας? Ας μας πει ενα θετικο που εχει κανει κατα την διαρκεια της θητειας του? Και αν θελουμε πραγματικα να δουμε το ποιος των αλλων παραταξεων ας δουμε ποιοι τις απαρτιζουν π.χ. Γεωργαλας? Καθηστε καλα μωρε λεω εγω, μπορει να μην ειναι ο Τσουφης αλλα τελειωσαν τα ψεματα, ας γινει επιτελους η πραγματικη αλλαγη. Οι κουμπαριες δεν χωρανε πλεον!! Και μιλαω για τους Σημαντρινους και χτυπαω την καμπανα και στους υποψηφιους του Καρρα, τα δηθεν εξοδα του δημου και τα ψευτοτιμολογια ΤΕΛΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

τα χαρτιά του δεν μπόρεσε να συμπληρώσει....κατά τ'αλλα ήθελε να γίνει και Δήμαρχος... Βρε ουστ !!!! Άδικα πήρε στο λαιμό του και τους υποψήφιους που τον πίστεψαν.

Ανώνυμος είπε...

ενα μεγαλο μπραβο σας αξιζει ο θεος ειναι μεγαλος τα βλεπει ολα και τελικα τιμωρει και παλι μπραβο σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΜΗΤΣΟ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

Αχ Μητσο μου το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται.Να χαιρεσαι τους νομικους σου συμβουλους.

Ανώνυμος είπε...

Αν και διαφωνώ αρκετές φορές με κάποιες από τις θέσεις σας, οφείλω να σας συγχαρώ στην προκειμένη περίπτωση καθώς παρουσιάζεται την αλήθεια, με θέσεις, έγγραφα, στοιχεία και όχι με ιαχές της δεκαετίας του 1980, όπως άλλοι "συνάδελφοι" σας!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα κανάλια...δεν είναι η πρώτη φορά που "παραλείπουν' γεγονός. Μπορεί να μην το πληροφορήθηκαν κιόλας οι άνθρωποι, ας μην τους κατηγορούμε!! Αλλά κάποια blogs που διατείνονται ότι ενημερώνουν, πληροφορούν κτλ κτλ αντικειμενικά...Τι γίνεται, δεν πήραν είδηση; Μπράβο σας! Κρατήστε ψηλά τον πήχη, μη μπαίνετε σε μικροκομματικά παιχνίδια, σε βάθος χρόνου θα κερδίσετε!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Ο ΤΣΟΥΦΗΣ.ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ?ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα ειλικρινά δεν αποφάσισα. Θα τρελαθούμε σε αυτόν τον Δήμο. Ο συνδιασμός του Τσούφη δε μπόρεσε να φτιάξει σωστά το ψηφοδέλτιο ο συνδιασμός του Καρρά έβαλε όλους όσους δοκιμάστηκαν και εμπλέκονται σε υπογραφές χιλιάδων ευρώ (άλλωστε βγάλανε και το ένα από όλα τα ονόματα σε κάποιο μπλοκ)ο συνδιασμός του Γκιλή αναρωτιέται ακόμα ποιοι είναι περισσότερο ανεξάρτητοι σε αυτό το ψηφοδέλτιο οι μπλε ή οι πράσινοι και πόσο συμμετοχή έχουν οι Παπαγιαννικοί σε μαύρες υπογραφές ???? Δηλαδή που έχω λάθος ρε παιδιά????????

Ανώνυμος είπε...

Η άλλη θέση γιατί δεν έλαβε θέση ακόμα??? Μήπως είναι η μισή αλήθεια???

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα οσο αφορα τα μπραβο στο συγγεκριμενο μπλογκ και την τολμη και γοητεια του.... η ειδηση κυκλοφορησε σαββατο μεσημερι... απο το σαββατο το βραδυ οι διαφοροι υποψηφιοι ειχαν την αποφαση στα χερια τους και κυκλοφορουσε σε σκονακια.....τωρα αν το μπραβο αφορα το μπλογκ αυτο που 24 ωρες μετα σχεδον αναγκαστικα αναδημοσιευσε ποστ καποιου αλλου μπλογκ για να μην εχει και την ευθυνη φυσικα μιας καυτης πατατας...δεν νομιζω να αξιζει τον επαινο.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τα πράγματα ξεκαθάρισαν σιγά σιγά , πρέπει ο λαός να μαθαίνει ορισμένα πράγματα.

Ποιος δημοτικός σύμβουλος από τα Σήμαντρα δεν δέχτηκε την πρόταση άλλου συμβούλου ώστε να μεταφερθούν κάποιες υπηρεσίες του δήμου στα Σήμαντρα ;

Aν είναι άντρας άς βγεί να το πεί ονομαστικά, αλλιώς να μην ξαναγράψει στο blog!