Πίτσα α λα Ρομάνα
Υλικά συνταγής
για την πίτσα....
- 4-5 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 10 αντζούγιες φιλέτα
- 10 μαύρες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι
- 1 κ.γ. κάπαρη
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 2 φλιτζ. γκούντα
για τη ζύμη
- 3-4 φλιτζ. αλεύρι
- 1 φακελάκι μαγιά ξερή
- 1 φλιτζ. γάλα
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο (για να αλείψουμε το ταψί)
για τη σάλτσα ντομάτας
- 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή χυμό εμπορίου
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.γ. ρίγανη
- αλάτι
- ½ κ.γ. ζάχαρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε το σχόλιό σας.
Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το σχόλιο! Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες! Σας διαβάζουν πιο εύκολα!
Και να θυμόμαστε σεβόμαστε αυτόν στον οποίο απευθυνόμαστε!
Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
simantra.blogspot!