Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ντροπή...


goyrgiotis arisΜε ένα γκολ- φάντασμα, σε ένα ματς ροντέο, ο Άρης που τέλειωσε με 9 παίκτες το ματς έχασε από τον Πλατανιά με 2-1 και πλέον δεν σώζεται... ούτε με θαύμα!
Ξύλο, δάκρυα, υποβιβασμός...

Η μάχη επιβίωσης στην Κρήτη, εξελίχθηκε κυριολεκτικά σε... μάχη, αφού ένα τέρμα του Φαΐσκα στο 77' τίναξε το ματς στον αέρα!
Μια φάση που τα ριπλέι δεν βοήθησαν τόσο, αλλά φαίνεται πως η μπάλα στην κεφαλιά του Φαΐσκα δεν πέρασε τη γραμμή...
To παιχνίδι τινάχτηκε στον αέρα. Οι παίκτες του Αρη την..."έπεσαν" στον βοηθό Γουργιώτη και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας και η ολιγόλεπτη διακοπή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπάθησε να εδώσει κουράγιο στους ποδοσφαιριστές του που ξαναμπήκαν με -2 αφού ο Μάνταλος απέβαλε Μπακασέτα, Μπουγαΐδη που αποχώρησαν με λυγμούς ενώ έδειξε κίτρινη σε Τάτο και Διούδη.
Ο Άρης πλέον βρίσκεται στο -7 από τα μπαράζ, στο -5 από την Βέροια, που νίκησε στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ με 1-0.
Βέβαια για τα επεισόδια που συνέβησαν ο κίνδυνος τιμωρίας για τους κίτρινους είναι μεγάλος.
Ο πρώην αρχιδιαιτητής, και νυν παρατηρητής διαιτησίας Περικλής Βασιλάκης ήταν κόλαφος κατά της απόφασης του επόπτη Γουργιώτη, ενώ ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση γκολ.
Χαρακτηριστικά τα όσα σχολίασε στην Δημόσια Τηλεόραση: "Σίγουρα είναι μια παρά πολύ δύσκολη φάση. Και απορώ πως ο επόπτης είχε τόσο ξεκάθαρη άποψη, από την στιγμή που όπως μαθαίνω δεν ήταν και στη σωστή θέση. Αν και το ριπλέι δεν ήταν άκρως διαφωτιστικό, είμαι 100% σίγουρος πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη την γραμμή.  Ο Γουργιώτης με αυτην την απόφαση πήρε στον λαιμό του και τον Μάνταλο, και δικαίως ο Άρης έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται."
 Ενώ για το φύλλο αγώνος υποστήριξε: "Είναι πρωτάκουστο να κατηγορούνται άνθρωποι ότι ενεπλάκησαν σε φασαρία, ενώ δεν ήταν στο γήπεδο. Απορώ πως υπέπεσε σε τέτοιο σφάλμα. Τα λόγια είναι περιττά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε."
Στην αθλητική εκπομπή του ΣΚΑΙ ο καθηγητηής διαιτησίας Ναούμ Μιντιούρης χαρακτήρισε "λανθασμένη" την κατακύρωση του γκολ, όπως είπε η μπάλα τη στιγμή που τη διώχνει ο Διούδης βρίσκεται στο ύψος της γραμμής κι ως εκ τούτου έχει δίκιο να διαμαρτύρεται ο Άρης.
Επιπλέον έκανε λόγο και για λάθος διαχείριση από τον Μάνταλο στη φάση των επεισοδίων που ακολούθησε, αφού φαίνεται στην κάμερα να σπρώχνει τον Μπουγαΐδη, μετά το "πέσιμο" στον βοηθό.
Δριμύτατη επίθεση εναντίον των διαιτητών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας.
"Είναι ξεφτίλα αυτό που συνέβη σήμερα και αυτό που συμβαίνει εδώ και καιρό απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Την Τετάρτη θα πάμε στα αρμόδια όργανα να διαμαρτυρηθούμε. Δεν μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος που παίρνει ένα χαρτζιλικάκι να καταδικάζει μια τεράστια ομάδα με 100 χρόνια ιστορίας. Έγινε ένα έγκλημα από ένα ανθρωπάκι που δεν ξέρω από ποιον τα… πήρε. Είπα όντως στον Βαγγέλη να πέσουν κάτω και να μη συνεχίσουν το παιχνίδι όμως σεβάστηκα τον κόπο και τον ιδρώτα των παικτών. Το αποτέλεσμα αυτό δεν σηματοδοτεί τίποτα. Ο Άρης δεν πεθαίνει και δεν θα πεθάνει ποτέ".
Έγραψε για εξύβριση ο Μάνταλος στο φύλλο του αγώνα.
Ο Μπακασέτας τον έβρισε όπως γράφει ο διαιτητής, γι αυτό και έδειξε την κόκκινη κάρτα στον επιθετικό του Αρη! 
"Μας γ…. π…. και θα το πληρώσεις. Μας πήρες στο λαιμό σου και θα το έχεις τύψεις σε όλη του ζωή", έγραψε ο Μάνταλος.
Επίσης ο ρέφερι της αναμέτρησης αναφέρει πως επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, καθώς μετά την παρέμβαση του προπονητή των "κίτρινων", Σούλη Παπαδόπουλου, τα πνεύματα ηρέμισαν.
Βάσει του φύλλου και του ΚΑΠ υπάρχει κίνδυνος μέχρι 6 αγωνιστικών για τους δυο παίκτες του Άρη!
Ο Σταύρος Μάνταλος σε κατάσταση… αμόκ έκανε απίστευτα πράγματα.
Έδειξε… κόκκινη στον Γιάννη Παπαδόπουλο για φάουλ στο 88′, ενώ όταν κατάλαβε την γκάφα του, του έδειξε τελικά κίτρινη.
Το αποκορύφωμα ήταν φυσικά μετά το τέλος του αγώνα, στο διάτρητο από κάθε άποψη φύλλο αγώνα, όταν έγραψε ότι απέβαλε τον Φόρη Κάκογλου, τεχνικό των ακαδημιών του Άρη που δηλώνεται στο φύλλο αγώνα, λέγοντας ότι του επιτέθηκε λεκτικά από τον πάγκο ενώ ο άνθρωπος ήταν στην Θεσσαλονίκη!


thesstoday

Δεν υπάρχουν σχόλια: