Μοσχαράκι στη χύτρα με χυλοπίτες
Υλικά συνταγής....
- 500γρ. χυλοπίτες παραδοσιακές
- 1 κιλό νουά μοσχαρίσιο
- 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα
- 250γρ. κόκκινο κρασί
- 250γρ. ζωμό ή νερό
- 500γρ. χυμό από φρέσκες ντομάτες ή 250γρ. κονκασέ και 250γρ. χυμό ντομάτας
- ⅔ φλιτζ. ελαιόλαδο
- λίγο αλεύρι για πανάρισμα
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 ξύλο κανέλας
- 10 κόκκους πιπέρι
- αλάτι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου