Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

.....«όλοι ίδιοι είστε», «όλοι τα ίδια κάνετε»! Πίκρα και θυμός απο αγανακτισμένους συμπολίτες μας στην Χαλκιδική

...«όλοι ίδιοι είστε»,«όλοι τα ίδια κάνετε» εξέφρασε με αγανάκτηση, θυμό και πίκρα ενας συμπολίτης μας, σε μια «πολιτική» μας εξόρμηση στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Οφείλω να ομολογήσω οτι δεν ξαφνιάστηκα τόσο για την «επίθεση», ήταν κατι το αναμενόμενο. Ξαφνιάστηκα όμως, για το προσωπικό της αποδοκιμασίας. Λες και εγω εκπροσωπουσα το πολιτικό μας σύστημα, λες και εγω ήμουν ο δήμαρχος ή ο βουλευτής, λες και εγώ ήμουν η τρόικα ή το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Η αγανάκτηση του συμπολίτη μας, αγαπητοί μου φίλοι ήταν αξιοσέβαστη και...... δικαιολογημένη. Ήταν όμως άδικη προς το πρόσωπό μου. Ήταν άδικη διότι πρώτον εγώ δεν είμαι πολιτικός. Ουδέποτε θήτευσα σε θέσεις ευθύνης, ουδέποτε διαχειρίστηκα χρήματα του ελληνικού λαού. Η κριτική αυτή ήταν μάλιστα άδικη και ηλικιακά. Δε φέρει ευθύνη η δική μου η γενιά. Η προηγούμενη είναι εκείνη που φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της Ελλάδας. Η προηγούμενη γενιά είναι εκείνη που έχει καταναλώσει περισσότερα από όσα έχει παράγει. Είναι εκείνη που με τις επιλογές της, τις συνήθειές της, τον κομματισμό και τις σπατάλες έχει φέρει τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Η προηγούμενη είναι εκείνη που δανείστηκε από την δική μας και εμείς σήμερα καλούμαστε να ξεπληρώσουμε τα χρέη της. Μέχρι εδώ όμως. Η ώρα της ευθύνης είναι τώρα. Είναι ώρα να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μας, να εστιάσουμε σ’ αυτά που μας ενώνουν και να συνεργαστούμε. Ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε το πραγματικό ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας. Να αναδείξουμε κάθε αρετή και ταλέντο μας. Να αλλάξουμε τον τόπο, να αλλάξουμε ζωές. Στον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του τόπου δεν περισσεύει κανείς. Κάθε ικανός πολίτης, που αισθάνεται ότι έχει να προσφέρει στον κοινό αγώνα, είναι ευπρόσδεκτος. Ο κόσμος μάς θέλει ενωμένους στη μάχη της επίλυσης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Είναι δύσκολες οι στιγμές που περνάμε στον τόπο μας. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να σπαταλούνται δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους. Ο καθένας μας ανήκει σε έναν ιδεολογικό χώρο και αυτό είναι σεβαστό. Πρέπει να βρούμε ότι μας ενώνει και να δημιουργήσουμε σήμερα, τις πόλεις του αύριο. Οι νέοι μπροστά να αλλάξουμε ότι δεν μας αρέσει αλλά και να κρατήσουμε ό,τι καλό έχει γίνει. Μπορούμε. Το ξέρω και το ξέρετε και εσείς. Μπορούμε αρκεί να το τολμήσουμε. Εγώ τολμώ. Πήρα την απόφασή μου, ζητώ την στήριξή σας και υπόσχομαι μόνον ένα. Να υπάρχει μια νέα φωνή στη δημαρχία του δήμου μας, που να νοιάζεται και να ενδιαφέρεται αυθεντικά και αληθινά για τον συνάνθρωπο και τον τόπο του!
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Πέτρος Λεμπετλής - υποψ. Δήμαρχος
ΝΕοι Ορίζοντες - Δήμος Κασσάνδρας /email : petroslebetlis@gmail.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είσαι,από που είσαι,έχεις από κάπου στήριξη,είσαι Κασσσανδρινός?Πρέπει να σε γνωρίσουμε.Το δεν μετείχα πουθενά δεν λέει τίποτα.Πές μας τι σχέση έχεις με την Κασσάνδρα.Εμφανίζεσαι σαν μεσσίας απ'το πουθενά και θες να αντικαταστήσεις τον ανύπαρκτο δήμαρχο που καλή ώρα σαν και σένα μας ήρθε απ'το πουθενά χωρίς να τον ξέρει κανένας και ακόμα και τώρα δεν τον γνωρίζει κανένας. Τι λογικές είναι αυτές επιτέλους!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ....ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΤΣ ΜΠΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΦΕΟΥΔΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ....ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΑΛΛΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ <>ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΙΔΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΠ!!!ΕΛΑ Κ ΣΥ ΝΑ ΦΑΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΜΕΓΑΛΕ ,ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.... ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ .

Ανώνυμος είπε...

ελα και συ φιλε στη παρεα μας!ελα εχει ψωμακι η κασσανδρα !

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΟ ΑΙΜΑ ! ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ !ΝΕΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΑ!