Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

"Έναρξη Ακαδημιών Στίβου ΑΠΟΛΛΩΝ Αρναίας"


Ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Αρναίας Χαλκιδικής σας ενημερώνει ότι ξεκινάει τις εγγραφές για την δημιουργία Ακαδημιών Στίβου για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.


Το πρόγραμμα προπονήσεων είναι βασισμένο στα πρότυπα της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου IAAF kid's athletics-αθλητισμός για μικρά παιδιά και θα διαρκέσουν από αρχές Μαρτίου μέχρι τέλος Ιουνίου.
Στόχος είναι μέσα από προπονήσεις, παιχνίδια αλλά και αγώνες που θα γίνονται κατά την διάρκεια της χρονιάς τα παιδιά να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό να γυμναστούν και να αποκτήσουν δεξιότητες.
Επίσης μέσα από τον κλασσικό αθλητισμό διδάσκονται την πειθαρχία και την σωστή συμπεριφορά που τους βοηθάει όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και στην καθημερινότητά τους.
Τα προγράμματα των ακαδημιών απευθύνονται σε παιδιά δευτέρας έως έκτης δημοτικού ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί και τμήμα για παιδιά γυμνασίου-Λυκείου.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 25-02-2013 από τον υπεύθυνο τμήματος στίβου Κ.Φ.Α. Νεκτάριο Ζαμπούνη τηλ. 6972.175.779 από τον οποίο θα γίνεται και η ενημέρωση για τις ώρες κα τους χώρους προπόνησης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ


 http://apollonarneasfc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: