Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Καρέ -καρέ η ληστεία στην Πάρο.ΦΩΤΟ


Στη δημοσιότητα δόθηκαν από τις Αρχές οι φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν καρέ-καρέ την αιματηρή ληστεία στην Πάρο.

Οι δράστες σχεδόν μεταμφιεσμένοι με καουμπόικα καπέλα ή τζόκεϊ και μαύρα γυαλιά, εισβάλλουν στο κατάστημα και ακινητοποιούν τους πάντες. Στη συνέχεια αρχίζουν να παίρνουν χρήματα από τα Ταμεία και το χρηματοκιβώτιο πριν φύγουν από την τράπεζα και προβούν στη δολοφονία του άτυχου 54χρονου οδηγού ταξί που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Στις φωτογραφίες η αστυνομία έχει κάνει μεγέθυνση στα πρόσωπα των συνεργών του 30χρονου συλληφθέντα, ενώ είναι διακριτές συσκευές που έχουν φορέσει οι δράστες για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Στη δημοσιότητα και οι φωτογραφίες του 30χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν εξάλλου και οι φωτογραφίες του 30χρονου Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος συνελήφθη χθες στο Μοναστηράκι ως ύποπτος για τη δολοφονία του Δημήτρη Μίχα στην Πάρο.

Ο συλληφθείς, μετά και την ταυτοποίηση του DNA του με το γενετικό υλικό που είχε βρεθεί στο καπέλο που του έπεσε στον τόπο του εγκλήματος.

Ο συλληφθείς, ο οποίος οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος μεταξύ άλλων για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και ανθρωποκτονία από πρόθεση, είναι παλαιός γνώριμος των Αρχών αφού είχε σχέσεις και επαφές με τον αντιεξουσιαστικό χώρο και η Αντιτρομοκρατική τον είχε «στα υπόψιν της» λόγω σύνδεσης με τα μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Ο ίδιος στο blog του δηλώνει θαυμαστής του Πάσσαρη και της 17Ν, ενώ η Αστυνομία δεν αποκλείει κάποιοι από τους συνεργούς του στη ληστεία να είναι μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης.

Ο Τάσος Θεοφίλου όπως ήταν μεταμφιεσμένος στη ληστεία της Πάρου:













seleo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: