Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Μεγάλη ανάγκη για αίμα

Όπως όλοι γνωρίζουμε το καλοκαίρι η ζήτηση μονάδων αίματος αυξάνεται κατακόρυφα. Η Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων διατηρεί δική της τράπεζα αίματος όπου δίνουν αίμα μέλη της ομάδας ή και απλοί φίλοι της.

Το τελευταίο μήνα δυστυχώς έχει παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση των αναγκών σε φιάλες αίματος και έχει χορηγηθεί ένα μεγάλο κομμάτι των φιαλών της τράπεζας μας.

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους εθελοντές μας αλλά και τους φίλους της ομάδας να κινητοποιηθούν άμεσα και να αφιερώσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους,

δίνοντας αίμα για τη Τράπεζα Αίματος της ΟΔΙΚ ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάθε περίπτωση που ζητηθεί και να σωθούν ζωές.


Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στο τμήμα Αιμοδοσίας απλά αναφέροντας στις νοσοκόμες ότι οι φιάλες προορίζονται για τη Τράπεζα αίματος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων. Όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα και είναι από άλλες περιοχές ή θέλουν να δώσουν σε άλλο νοσοκομείο θα πρέπει πρώτα να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να γίνει η σωστή συννενόηση με τα νοσοκομεία.




Σε κάθε περίπτωση παρακαλούμε φροντίστε να αφιερώσετε ένα 10 λεπτο ώστε να δώσετε αίμα για τη Τράπεζα Αίματος της ΟΔΙΚ καθώς προσπαθούμε και εμείς από τη πλευρά μας να καλύψουμε σε πολλά περιστατικά τις ανάγκες αίματος.




Για κάθε πληροφορία αλλά και εφόσον δώσετε αίμα επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο αιμοδοσίας της ΟΔΙΚ, Παπουτσά Χρίστο στο τηλέφωνο 6987706442.




Επίσης μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες και σε σχετικό άρθρο που υπάρχει μόνιμα αναρτημένο στη σελίδα μας στο παρακάτω σύνδεσμο

http://www.odik.gr/index.php?option=com_content&;view=article&id=74:2010-09-24-14-04-59&catid=38:2010-09-24-11-14-20&Itemid=57

Δεν υπάρχουν σχόλια: