Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ο πρόεδρος της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος»,Στέλιος Κεχρής, μιλάει για «Τα ΒορΟινά στη Χαλκιδική.

Ο πρόεδρος της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», Στέλιος Κεχρής, μίλησε στο Oinos για «Τα ΒορΟινά, την εκδήλωση οινογνωσίας στη Χαλκιδική, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή, 27 Ιουλίου, 19:00-23:00, στη Μαρίνα του PortoCarrasGrandResort
«Μετά από μία σειρά επιτυχημένων 21 συνολικά ΒορΟινών, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες μεγάλες πόλεις τα τελευταία 9 χρόνια, από το 2004 που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη,

η Ένωσή μας επιδιώκει για πρώτη φορά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης το καλοκαίρι, σε παραθαλάσσιο μέρος, με ένα εντελώς διαφορετικό σκεπτικό και απευθυνόμενη πρωτίστως στο κοινό της Χαλκιδικής.

Ήταν επιθυμία των οινοπαραγωγών-μελών μας, να συναντηθούμε με Έλληνες και ξένους φίλους του κρασιού σε μία ξεκούραστη περίοδο διακοπών και μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.

Οι επισκέπτες της εκδήλωσής μας αναμένετε βέβαια να μην είναι μόνο από τη Χαλκιδική, αλλά οπωσδήποτε, τουλάχιστον και από τους όμορους νομούς.

Διαπιστώνουμε στις εκδηλώσεις που επανειλημμένα πραγματοποιούμε, το ενδιαφέρον του κοινού για το κρασί, και είναι πραγματικά συγκινητικό, όταν φίλοι του κρασιού είναι διατεθειμένοι να διανύσουν αρκετά, πολλές φορές χιλιόμετρα, προκειμένου να γευτούν τα προϊόντα μας και να μας γνωρίσουν από κοντά.

Αυτό μας τιμά ιδιαίτερα, αλλά και μας καθοδηγεί στο να εφευρίσκουμε νέες ευκαιρίες και νέους χώρους συνάντησης με το κοινό μας.

Ωστόσο, τα ΒορΟινά είναι μία γιορτή για τον οίνο, όχι όμως με τον συνήθη παλιό όρο της «γιορτής κρασιού», αλλά μία νέα καινοτόμος γιορτή, με την έννοια της συνάντησης, της γνωριμίας και κυρίως της οινογνωσίας, των επώνυμων βορειοελλαδίτικων κρασιών.

Στις εκδηλώσεις αυτές οι οινοπαραγωγοί παρίστανται αυτοπροσώπως και αυτό δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή να συνομιλήσει με τον παραγωγό, να του εκφράσει τις παρατηρήσεις, τα σχόλια, τα παράπονά του και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας διότι μας βοηθά να αφουγκραστούμε καλύτερα την αγορά και έτσι να βελτιώσουμε και τα προϊόντα μας αλλά και τις υπηρεσίες μας.

Για το λόγο αυτό, μια και η Χαλκιδική προσελκύει εκτός από τουρίστες, και επαγγελματίες του χώρου σίτισης, θα ήθελα να τονίσω πως η εκδήλωσή μας θα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους, όπως και για όλους μας, να γνωρίσουν τα κρασιά της βόρειας Ελλάδας, να ενημερωθούν για τις ποικιλίες που καλλιεργούμε και τις δυνατότητές τους, για τις νέες και παλιές ετικέτες που κυκλοφορούν, για το ταίριασμα φαγητού και κρασιού και την απόλαυση που αυτό προσφέρει.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, ταξιδιώτες, παραθεριστές, επαγγελματίες και Χαλκιδικιώτες, στην εκδήλωσή μας. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.»
krasiagr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: