Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΕΡΓΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 39.169.344,12 € εξήγγειλε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου, την περασμένη Πέμπτη, ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος.

Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν:


  • «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων Πολυγύρου-Καλυβών Δ. Πολυγύρου», προϋπολογισμού 26.900.994,08 €

  • «Συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση λυμάτων οικισμού Ολύνθου Δ. Πολυγύρου», προϋπολογισμού 4.797.000 €

  • «Εσωτερική οδοποιία στο Δήμο Πολυγύρου και κατασκευή γηπέδων 5Χ5 στην Τ.Κ. Κρήμνης και στην Τ.Κ. Ριζών του Δήμου Πολυγύρου» προϋπολογισμού 4.414.470 €. Το έργο περιλαμβάνει την εσωτερική οδοποιία στις θέσεις Δ.Κ. Πολυγύρου, Δ.Κ. Ορμύλιας, Τ.Κ. Αγ. Προδρόμου, Τ.Κ. Μαραθούσας, Τ.Κ. Κρήμνης, Τ.Κ. Βραστάμων – Οικισμός Πλανών καθώς επίσης και την κατασκευή δύο γηπέδων 5Χ5 στις Τ.Κ. Κρήμνης και Ριζών. Η προτεινόμενη πίστωση για το 2012 ανέρχεται στα 2.207.235 €

  • «Ολοκληρωμένη αστική ανάπλαση οικισμού Ορμύλιας Δ. Πολυγύρου» προϋπολογισμού 1.850.000 €. Η προτεινόμενη πίστωση για το 2012 ανέρχεται στα 925.000 €.

  • «Εσωτερικές διαρρυθμίσεις και επισκευές – αναβάθμιση Δημοτικού Θεάτρου Πολυγύρου», προϋπολογισμού 1.206.880,04 €. Η προτεινόμενη πίστωση για το 2012 ανέρχεται στα 250.000 €.

Ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Α. Ζωγράφος δήλωσε τα εξής: «Η εξαγγελία των συγκεκριμένων έργων αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τη σοβαρή προσπάθεια, που κάνουμε για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου Πολυγύρου και να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο των δημοτών μας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε με επιτυχία χρηματοδοτήσεις από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα και πέρα από τα προηγούμενα ετοιμάζουμε και υποβάλουμε προτάσεις για την ύδρευση στον Πολύγυρο, τα Σανά, τα Βράσταμα καθώς επίσης και για την ύδρευση και το αποχετευτικό στον Αγ. Πρόδρομο και τον Ταξιάρχη, την αναβάθμιση των βιολογικών καθαρισμών της Γαλάτιστας και της Ορμύλιας, την ανάδειξη του Ιστορικού Ιστού του Πολυγύρου και την ανακαίνιση και λειτουργία της οικίας Κότσιανου, που κηρύχθηκε ήδη διατηρητέο με απόφαση του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης.
Τώρα περισσότερο από ποτέ η προσπάθειά μας εντείνεται και παρόλη την κρίση, που διανύουμε ως χώρα, εμείς από την πλευρά μας ενισχύουμε την ανάπτυξη στον τόπο μας και συνεχίζουμε…».



Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμα φορά η ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ για τον Ζωγράφο και τους ομοίους του έγινε το αποπαίδι του .....ΜΕΓΆΛΟΥ Δήμου. Και το άσχημο είναι ότι και οι Γαλατσιάνοι σύμβουλοι του ...θάβουν μαζί του τη Γαλάτιστα. Στον 1,5 χρόνο το μόνο ίσως έργο που έκαναν είναι να ψηφίσουν μαζί του τον διπλοτριπλασιασμό των Δ.Τ. και του Δ.Φ.
Μήπως ήρθε η ώρα να ξυπνήσουν οι Γαλατσιάνοι ή Γαλατσάνοι ή Γαλατισταίοι και κάνοντας χρήση τον "ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΑΝΟ" νόμο να μαζέψουν υπογράφες για να πάνε στην Δήμο ΘΕΡΜΗΣ;


Ο Μπογδάνος επιβεβαιώνει ή διαψεύδει τη σχετική ανακοίνωση. Αναμένουμε δήλωση του.


ΑΠΟ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!!!!


ΠΟΙΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΤΕ ΣΤΗ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ,Ο ΚΥΡΙΟΣ πυρρος ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΑΛΑ,ΤΗ ΡΙΜΑΞΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ,ΒΑΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΣΟΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΛΕΕΙ,ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ Η ΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΗ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗ ΚΑΘΟΛΟΥ.Α? ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ?ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΕΡΓΑΤΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΑΡΑΓΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινάμε γερά! Το επόμενο έργο θα είναι ο δρόμος Γαλάτιστας Θέρμης.


Φίλε, οι αναπλάσεις είναι έργο του Καπλάνη. Ο Ζωγράφος τα βρήκε έτοιμα και έκανε 1 1/2 χρόνο για να ξεκινήσει.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διαμαρτυρεστε.....
ΓΑΛΑΤΣΙΑΝΟΙ!

Τσιομπάνους ψηφίζετε...
Τσιομπάνηδες σας "διοικούν"


Αν απαριθμήσεις όλες τις εξαγγελίες του Ζωγράφου από το 2006 σε πιάνει μελαγχολία. Τίποτε, μα τίποτε δεν ήταν αληθινό. Λύκειο, κολυμβητήριο, διοικητήριο, δρόμος Θεσσαλονίκης και ένα σωρό άλλα παραμύθια. Τίποτε, μα τίποτε.
Μόνο η ανάπλαση του Πολυγύρου προχώρησε, αλλά και εκεί κάνει ένα σωρό ανοησίες και λαδιές κάθε είδους. Κακώς δεν του το έκοψε ο Λαφαζάνης, ας τον καμαρώνει τώρα.


Δεν έχει τσίπα ο άνθρωπος.
Λέει ότι νάναι.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ....
σαν νομάρχης αλλά και τώρα σαν δήμαρχος, Δεν είσαι άξιος ούτε τα 2 χιλιόμετρα χωματόδρομου προς τον Χ.Υ.Τ.Α Ανθεμούντα να ασφαλτοστρώσεις......
Στα λόγια όμως είσαι "μανούλα"!


Ζωγράφε άσε τα ταξίματα,δεν βαρέθηκες?Εμείς βαρεθήκαμε κι εσύ έχεις γίνει πλέον γραφικός.