Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ναζισμός στην Ελλάδα

Στην Κόρινθο ακροδεξιοί οργανωμένοι σε ομάδες με πολλά αυτοκίνητα, κυνηγούν και χτυπάνε τους λαθρομετανάστες. Άλλους τους σπάνε στο ξύλο, (καταγγέλονται σοβαροί τραυματισμοί και απαγωγές). antiratsistikokorinthou. Η φωτογραφία είναι πραγματική:



photo που κυκλοφορεί στο forum avclub.gr

Στο κέντρο της Αθήνας, η εικόνα της επισκευής της τράπεζας, ενώ ο άστεγος κοιμάται δίπλα της.





photo από avclub.gr


Ένα άρθρο που χτυπάει την καμπάνα:
Άρης Χατζηστεφάνου: unews.pathfinder.gr
"Η αστυνομία ψεκάζει με επικίνδυνα χημικά ανήλικους διαδηλωτές. Προσάγει Γερμανούς καλλιτέχνες με «εντολές» ενός υπαλλήλου της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Από τα κεντρικά της ΓΑΔΑ δημοσιοποιούνται φωτογραφίες συλληφθέντων και ζητείται από τους πολίτες να καταδώσουν όσους θεωρούν ύποπτους για διατάραξη της τάξης κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων.

Την ίδια ώρα ένας ακροδεξιός, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί με τρομοκρατικές οργανώσεις (http://www.iospress.gr/mikro2002/mikro20021005.htm ) και ο οποίος είχε απομακρυνθεί από τη Νομική σχολή ως φασίστας (με πρωτοβουλία της ΔΑΠ), προσχωρεί στη Νέα Δημοκρατία. Η Καγκελάριος Μέρκελ οργανώνει τηλεδιάσκεψη με δυο ευρωπαίους πρωθυπουργούς οι οποίοι δεν δοκίμασαν ποτέ στις κάλπες αλλά κατέλαβαν δυο χώρες της Μεσογείου με εντολές τραπεζών.


Πριν από μερικά χρόνια κάθε μια από αυτές τις ειδήσεις θα αποτελούσε ΤΟ θέμα του μήνα. Και όμως οι παραπάνω εξελίξεις σημειώθηκαν σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών. Στην Ελλάδα του Παπαδήμου τα πάντα είναι πλέον πιθανά ενώ οι ειδήσεις μοιάζουν βγαλμένες από τις τελευταίες ημέρες της δημοκρατίας της Βαϊμάρης - τότε που μια υπερχρεωμένη χώρα πέρασε ανεπαισθήτως από τη δημοκρατία στο Ναζισμό."


Δεν υπάρχουν σχόλια: