Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΕΣΡ: Πρόστιμο 25.000 ευρώ στον Τράγκα επειδή τα «έχωσε» στη Μέρκελ!

Οι χαρακτηρισμοί του Γιώργου Τράγκα κατά της Άνγκελα Μέρκελ, ενόχλησαν το …
ΕΣΡ γι’ αυτό και επέβαλαν πρόστιμο στο ραδιόφωνο όπου εργάζεται, το real fm ύψους 25.000. Ο Γιώργος Τράγκας συγκινημένος χθες ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό κοινό του από το κανάλι extra 3 όπου καθημερινά εμφανίζεται με την εκπομπή του «Χωρίς Αναισθητικό» ότι έχει θέση στη διάθεσή των υπευθύνων των δύο μέσων όπου εργάζεται την παραίτησή του.


Ο λόγος που τον οδήγησαν σ’ αυτό όπως εξήγησε και ο ίδιος είναι γιατί δεν θέλει να δέχονται τα μέσα όπου εργάζεται απειλές και πιέσεις προκειμένου να του πάρουν το μικρόφωνο.


Η αντίδραση του κ. Μάκη Γιομπαζολιά, ήταν άμεση και την ώρα της τηλεοπτικής εκπομπής του κ. Τράγκα παρενέβη δηλώνοντας ότι ο δημοσιογράφος δεν πρόκειται να φύγει από το σταθμό.


Πριν από λίγο ο Νίκος Χατζηνικολάου έληξε και από την πλευρά του το θέμα, γράφοντας στο twitter του ότι η παραίτηση του Γιώργου δεν έχει γίνει δεκτή.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να απολαμβάνουμε τόσο τα σχόλια όσο και τους χαρακτηρισμούς του Γιώργου Τράγκα, ακόμη κι αν δεν αρέσουν στο ΕΣΡ.


ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: