Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Εναν πρωτόγνωρο εφιάλτη βίωσε ένα 12χρονο αγοράκι

Εναν πρωτόγνωρο εφιάλτη βίωσε ένα 12χρονο αγοράκι. Μέσα στο ίδιο του το σπίτι έζησε στιγμές τρόμου από τρεις αδίστακτους ληστές, οι οποίοι το απείλησαν ακόμη και με όπλο!

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ. Η μητέρα του 12χρονου αγοριού πήγε σε μια γειτόνισσα για κάποια δουλειά και άφησε για λίγα λεπτά μόνο τον ανήλικο γιο της. Το κακό όμως δεν άργησε να γίνει... Προφανώς οι τρεις κουκουλοφόροι παρακολουθούσαν τις κινήσεις της ανυποψίαστης μητέρας του ανήλικου μαθητή και μόλις την είδαν να απομακρύνεται από τη μονοκατοικία της οδού Αγίου Βλάση στο Καπανδρίτι, έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα οι τρεις κακοποιοί βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού και αμέσως κατευθύνθηκαν στο σαλόνι, όπου ο 12χρονος μαθητής έβλεπε τηλεόραση, όπως είπε χαρακτηριστικά στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς.

Με την απειλή ενός πιστολιού και δύο μαχαιριών οι τρεις δράστες ακινητοποίησαν τον έντρομο ανήλικο και τον υποχρέωσαν να μη φωνάξει προκειμένου να μην κινητοποιηθούν οι γείτονες. Ο ένας από τους δράστες, ο οποίος μιλούσε σπαστά ελληνικά, υποχρέωσε τον ανήλικο να του υποδείξει πού είχε η μητέρα του κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.

Οι κουκουλοφόροι άρπαξαν το ποσό των 600 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας και εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα προσπάθησαν να βρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ της μονοκατοικίας. Τυχερή μέσα στην ατυχία της η οικογένεια του 12χρονου, καθώς τα κλειδιά του αυτοκινήτου τα είχε μαζί της η μητέρα του ανήλικου μαθητή, κι έτσι οι αδίστακτοι ληστές δεν μπόρεσαν να πάρουν και το ακριβό αυτοκίνητο.

Ο μικρός μαθητής, σοκαρισμένος από την εισβολή των τριών οπλοφόρων, ξανακάθισε στο σαλόνι του σπιτιού του για λίγα λεπτά μέχρι να συνέλθει από το σοκ και αμέσως κάλεσε τη μητέρα του στο κινητό της τηλέφωνο και της εξιστόρησε την περιπέτεια που έζησε.



 Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: