Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Πεζόδρομος για μία μέρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας


Κλειστό θα μείνει για τα αυτοκίνητα το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, από τις 16:00-21:00, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Οι δρόμοι που θα γίνουν πεζόδρομος είναι: Αγγελάκη - Εγνατία - Ι. Δραγούμη - Λεωφόρος Νίκη



Στο ίδιο πλαίσιο, θα γίνουν κυλιόμενες ημερήσιες πεζοδρομήσεις, χαριστικό παζάρι σχολικών βιβλίων, μικροαντικειμένων, ρούχων και.... παιχνιδιών, καθώς και καλλιτεχνικές παρεμβάσεις.


Συγκεκριμένα:


Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στην Τριανδρία, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα θα πεζοδρομηθούν η οδός Ελευθερίας (Αμμουλιανής - Βενιζέλου) και η Χαρ. Τρικούπη (Γυμναστηρίου - Αγ. Σπυρίδωνος), ενώ στην Ε' Δημοτική Κοινότητα (ΔΚ), από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ, θα μετατραπεί σε πεζόδρομο η οδός Βαφοπούλου.


Τρίτη 20/9, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, θα πεζοδρομηθούν στη Δ' ΔΚ η Ανατολικής Θράκης (Κλεάνθους - Ιλισού) και η Ιλισού (Αν. Θράκης - Πόντου) και στη Β' ΔΚ, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, η Αγίων Πάντων (Αγάθωνος - Γρ. Κολωνιάρη) και η Αμπελώνων (Αγ. Πάντων - Καλλιθέας).


Τετάρτη 21/9, στην Ε' ΔΚ θα πεζοδρομηθεί από τις 3 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ η Αρχαιολογικού Μουσείου (Β. Ολγας - Κων/πόλεως) και στη Γ' ΔΚ, από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ, η Απ. Παύλου (Αθηνάς - πλ. Καλλιθέας) και η περιοχή περιμετρικά της πλατείας Καλλιθέας.


newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια: