Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αυτοί είναι οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ που συνελήφθησαν



Στην δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας αλλά και των φωτογραφιών των τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που κατηγορούνται για κατ΄ εξακολούθηση χρηματισμό προχώρησε αργά το βράδυ της Τρίτης η Ελληνική Αστυνομία, μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία ώστε να αποκαλυφθεί η ενδεχόμενη τέλεση εκ μέρους τους...


...παρομοίων πράξεων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους. 


Ως γνωστόν, σε βάρος και των τριών ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν στον ανακριτή


Πρόκειται για τους:




ΣΕΡΛΗ Κωνσταντίνο του Μιχαήλ και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Αυστραλία 




ΤΣΙΚΝΑΚΗ Γεώργιο του Εμμανουήλ και της Ζαμπίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Άνω Μουλία Ηρακλείου 




ΜΑΛΙΑΓΚΑ Δημήτριο του Νικολάου και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα 








Το πρωί της Τρίτης και οι τρεις συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος, αφού άσκησε ποινική δίωξη, παρήγγειλλε τη διενέργεια κύριας ανάκρισης


Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια του 27ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος


Τα αδικήματα που τους βαρύνουν αφορούν δωροδοκία σε βαθμό κακουργήματος και απόπειρα εκβίασης, ενώ ο ανακριτής που θα χειριστεί την υπόθεση θα ερευνήσει και το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί και «ξέπλυμα χρήματος». 


Παράλληλα, ο ένας βαρύνεται με την επιπλέον κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας και οπλοκατοχής, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκε χρηματικό ποσό 85.570 ευρώ καθώς και πολυτελέστατο αυτοκίνητο, που εκτιμάται ότι αποκτήθηκε από αντίστοιχες παράνομες δραστηριότητες. 


Η Αστυνομία υπενθυμίζει στους πολίτες ότι στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας καθώς και για κάθε περίπτωση διαφθοράς ή χρηματισμού όλου του προσωπικού του δημόσιου τομέα. 


Άλλωστε, στο πεδίο δράσης της πέρασαν πλέον όλοι οι υπάλληλοι του δημοσίου τομέα, καθώς και οι υπάλληλοι ή αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή Διεθνών Οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. 


Τα στοιχεία επικοινωνίας της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αθήνα είναι το τηλέφωνο 210-8779700 και το e-mail dey1@otenet.gr (όλο το 24ωρο, διεύθυνση Λεωφ. Κηφισίας 23, Μαρούσι, δίπλα από το Νοσοκομείο Υγεία) και της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος στην Θεσσαλονίκη το τηλέφωνο 2310-531916 (Μοναστηρίου 241, Θεσσαλονίκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: