Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Ενας άγγελος στο διάστημα


Το καταξιωμένο μοντέλο της Victoria Secret, Doutzen Kroes δηλώνει ενθουσιαμένη από την πρόταση που της έγινε, με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στις μορφές του ιού του AIDS. Ετοιμάζει τις βαλίτσες της για ταξίδι στο διάστημα, παρέα με τον DJ Armin van Buuren.


Ο σέξι άγγελος της Victoria's Secret ετοιμάζει βαλίτσες για τα...........αστέρια! Δεν μιλάμε μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά!
Το top model Doutzen Kroes θα είναι μέλος της πρώτης ολλανδικής εμπορικής πτήσης που θα ταξιδέψει στο διάστημα το 2014 για φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για τη ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ιού ΗΙV και του AIDS.
Μαζί της θα συνταξιδέψουν άλλοι 14 επιβάτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ο διάσημος DJ Armin van Buuren και ο ιδρυτής της ολλανδικής αεροπορικής εταιρίας Martinair Martin Schroder.

Η Doutzen Kroes ως μέλος του φιλανθρωπικού οργανισμού dance4life που μάχεται για την ευαισθητοποίηση για τη μάχη κατά του Aids, δήλωσε κατενθουσιασμένη για την μοναδική εμπειρία που της προσφέρεται και ήδη ετοιμάζει βαλίτσες.
"Η δουλειά μου πραγματικά με έχει ταξιδέψει στα πιο όμορφα μέρη του πλανήτη. Αλλά τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από τη θέα της Γης από το διάστημα. Ανυπομονώ να πάω...", δήλωσε πρόσφατα η ίδια σε μεγάλο περιοδικό μόδας.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: