Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στη μάχη του Eurocup οι ελληνικές ομάδες

Βραδιά Eurocup η σημερινή για τις ελληνικές ομάδες, με τον Άρη να ζητά τη νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή του τέταρτου ομίλου και τους ΠΑΟΚ, Πανελλήνιο να ζητούν την επιτυχία για να ξαναμπούν στο παιχνίδι της πρόκρισης.Οι «κίτρινοι» υποδέχονται (21:00) την κροατική Τσεντεβίτα και υπολογίζουν... 

στην καλύτερη ενσωμάτωση του νεοαποκτηθέντα Μπόμπι Μπράουν, αλλά και τη δυναμική που συνεπάγεται το Αλεξάνδρειο. Η ήττα 76-81 μετά από παράταση στο Ζάγκρεμπ ήρθε σε αγώνα όπου ο Άρης δεν είχε τον Αμερικανό ούτε όμως και τον Χρήστο Ταπούτο στη σύνθεσή του. Το ίδιο ισχύει για την ομάδα του Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς και τον Μάρκο Μπάζνταριτς, έναν από τους καλύτερους παίκτες της Τσεντεβίτα που έχει επίσης δύο νίκες. Όλοι όμως οι παίκτες αγωνίζονται σήμερα. Άρα, το +6 είναι ο δεύτερος σκοπός του Άρη, για να πάρει την ισοβαθμία και την κορυφή του ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται (21:00) στη Γαλλία κόντρα στη Ροάν, ομάδα που δεν έχει κάνει νίκη στο θεσμό. Άρα, θα παλέψει με όποια όπλα διαθέτει απέναντι στο σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου, το οποίο έχει ανεβασμένο ηθικό μετά τη θετική παρουσία του στο ΣΕΦ, απέναντι στον Ολυμπιακό. Στον έκτο όμιλο προπορεύονται οι Μπενετόν και Εστουντιάντες και η εκτός έδρας νίκη είναι απαραίτητη για τον ΠΑΟΚ.

Ο Πανελλήνιος βρίσκει (21:00) απέναντί του τη Γαλατασαράι, μία ομάδα που έχει καλύτερο ρόστερ. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τον Ντέρικ Μπάιαρς, η ομάδα του όμως έδειξε να αντιπαρέρχεται αυτού του προβλήματος στο παιχνίδι με το Μαρούσι. Ο Πανελλήνιος θα ζητήσει τρεις νίκες στην έδρα του για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης και σήμερα, ξεκινά με μια πρόκληση αυτόν το σκοπό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: