Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

2ο Φεστιβάλ Πολυγύρου - Καλοκαίρι 2010

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010
ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 21.30
«ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΚΟΕΛΙΟ... ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ…»
Αλέξανδρου Ρήγα- Δημήτρη Αποστόλου ..........



Όταν θέλεις κάτι πολύ… οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να το αποκτήσεις ή μένουν παγερά αδιάφορες αφήνοντάς σε στην τύχη σου;
Μία παράσταση των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα «Ο Αλχημιστής» του Πάολο Κοέλιο και από ένα πολύ όμορφο μπουλβαρ του ’80, το “It Had to Be You”.
Μία κωμωδία που διερωτάται μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο καθένας μας με τη θέλησή του. Ποια είναι τα όρια της θέλησης, του πείσματος, του αναπάντεχου, του αλλοπρόσαλλου. Πόσο απέχει το ταλέντο από την τρέλα; Πόσο κοντά βρίσκεται, άραγε, το σύμπαν για να μπορέσει να μας βοηθήσει;
Μία ηθοποιός με το «σταυρό» (μόνο κυριολεκτικά…) και τον «Αλχημιστή» στο χέρι, διεκδικεί όλα όσα η ζωή δεν της έφερε μέχρι στιγμής… αποφασίζει ότι τα όνειρά της μπορούν και θα γίνουν πραγματικότητα μόνο και μόνο από την πίστη της σε αυτό… γιατί, όπως της ψιθυρίζει στο αυτί ο Κοέλιο, ολόκληρο το σύμπαν θα γίνει σύμμαχος της. Στην προσπάθειά της αυτή βρίσκεται σε μία οντισιόν για ένα μιούζικαλ. Και παρόλο που με την πρώτη ματιά δε δείχνει να πείθει τον γνωστό σκηνοθέτη για το ταλέντο της, αποφασίζει να τον πείσει μέχρι τελικής πτώσεως…
Τι θυσίες κάνει ένας σκηνοθέτης για να πληρώσει τα νοίκια του;
Πόσους ατάλαντους ηθοποιούς μπορεί να αντέξει και πόσο μπορεί να αντισταθεί σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις… προτού μονολογήσει: «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του...».
Το «Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο... έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του...» είναι μία κωμωδία που μαζί της γελάς, αναρωτιέσαι, ερωτεύεσαι, ελπίζεις…
Γιατί… όταν θέλεις κάτι πολύ… αν μη τι άλλο, έχεις τη δύναμη να ονειρεύεσαι!
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Φαίη Τζανετοπούλου
Γιώργος Σεϊταρίδης
Ενδυματολόγος Μαρία Καραπούλιου
Πρωταγωνιστούν: Εβελίνα Παπούλια
Αλέξανδρος Ρήγας

Τιμές εισιτηρίων: 20 και 16 ευρώ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
21.30
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ + Β MOVIES

Οργάνωση: Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου και Τοπικό Συμβούλιο Νέων
Έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του ΑΟΠ
Ο Παύλος Παυλίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από τη συμμετοχή του στις ελληνικές ροκ μπάντες Μωρά στη Φωτιά αρχικά και μετέπειτα ως frontman και στιχουργός στα Ξύλινα Σπαθιά. Μετά το «χωρισμό» του από τα Ξύλινα Σπαθιά, ο Παυλίδης συγκροτεί μια νέα ομάδα τους B-movies οι οποίοι θα είναι στο εξής οι συνοδοιπόροι του.
Σε όλη του την πορεία ο Παύλος Παυλίδης είναι ένας καλλιτέχνης που πειραματίζεται, ρισκάρει στον ήχο του αλλά πάντα διατηρεί μια υψηλή αισθητική στο έργο του.
Μαζί με τον Παύλο Παυλίδη και τους Β-Movies στη συναυλία στις 9 Ιουλίου θα είναι και το νεανικό ροκ συγκρότημα ‘’Τhe Gang’’ από την Θεσσαλονίκη.
Είσοδος: 15 €

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ
21.30
«Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΛΕΥΤΕΡΑΚΗΣ»
ΑΛΕΚΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Σε διασκευή: Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου. Μια κεφάτη ελληνική κωμωδία που επιφυλάσει θερινές εκπλήξεις. Μια ελληνική κωμωδία για όσους απατούν τη γυναίκα τους, για όσους δεν την απατούν και για όσους σκοπεύουν να την απατήσουν.
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας, αυτό το καλοκαίρι τιμάνε τον μεγάλο δάσκαλο του ελληνικού γέλιου! Τον Αλέκο Σακελλάριο. Ανεβάζουν την θρυλική κωμωδία του «Ο φίλος μου Λευτεράκης» που τόσο αγάπησαν οι Έλληνες από την ταινία με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Μάρω Κοντού, Κώστα Βουτσά, Γιώργο Κωσταντίνου και Καίτη Πάνου. Οι Ρέππας και Παπαθανασίου ανανεώνουν το έργο προσαρμόζοντας το σε μια παρέα νέων ηθοποιών από τους καλύτερους της καινούργιας γενιάς: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Βασιλική Ανδρίτσου, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Λασκαράκη, Φώτης Σπύρος, Τάσος Αλατζάς. Με απόλυτο σεβασμό στο χιούμορ του αξεπέραστου Σακελλάριου, προσθέτουν την δική τους ματιά στο έργο του πιο κεφάτου δημιουργού της ελληνικής κωμωδίας και φτιάχνουν μια παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής. Καλοκαιρινές βραδιές λοιπόν με φεγγαράδα και Αλέκο Σακελλάριο! Αλλά και επιστροφή σε μια δεκαετία όπου οι γυναίκες φορούσαν φουρό, οι άντρες λινά κοστούμια και γραβατούλα και ο έρωτας ήταν ένα παιχνίδι με κρυφές ματιές, μυστικά ραντεβού και πονηρά χαμόγελα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Σκηνοθεσία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Σκηνικά: ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΚΛΙΔΗΣ
Κοστούμια: ΕΒΕΛΥΝ ΣΙΟΥΠΗ
Φωτισμοί: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Μουσική Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ – ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Με αλφαβητική σειρά:
ΤΑΣΟΣ ΑΛΑΤΖΑΣ: Τόλης
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΔΡΙΤΣΟΥ: Φωφώ
ΣΟΦΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ: Ελένη
ΒΑΣΩ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ: Ντόλυ
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Λευτεράκης
ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: Θανάσης
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ: Θοδωράκης

Γενική Είσοδος: 17 ευρώ

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ
21.30
«Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ»
ΑΡΘΟΥΡ ΜΙΛΛΕΡ

Ένα έργο «επίκαιρο όσο ποτέ» με τον Θύμιο Καρακατσάνη
Σε σκηνοθεσία Γιάννη Ιορδανίδη
O Γιάννης Ιορδανίδης, στην νέα του συνεργασία με τον Θύμιο Καρακατσάνη, σκηνοθετεί τον γνωστό ηθοποιό στο ρόλο του Γουίλλυ Λόμαν, ενός ανθρώπου που πίστεψε πως εκείνος μόνον δεν μπόρεσε να ικανοποιήσει τα κριτήρια που έθεσαν για όλη την ανθρωπότητα κάποιοι «ευυπόληπτοι» κύριοι που παροικούν σήμερα την κορυφή της πολιτικής και του επιχειρηματικού κόσμου. Εξήντα χρόνια μετά τη συγγραφή του, το έργο παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ, αφού το ποσοστό της φτώχειας σε παγκόσμια κλίμακα ακολουθεί σήμερα ανοδική πορεία και αποτελεί πλέον εν δυνάμει απειλή για όλο τον κόσμο. Πηγή έμπνευσης του έργου στάθηκε για τον Μίλλερ, ο πατέρας του που ήταν εμποράκος. Πουλούσε γυναικεία ρούχα στη Νέα Υόρκη. Στη μεγάλη οικονομική ύφεση στην Αμερική το 1929, καταστράφηκε. Από εκείνη την ημέρα έπαψε να κοιτάει το γιο του στα μάτια. Και έτσι, ντροπιασμένος, πέθανε. Ο Γουίλλυ Λόμαν, ο εμποράκος, ζει την τελευταία ημέρα της ζωής του. Χωρίς δουλειά, χωρίς όνειρα, και με τον τρόμο ότι στα μάτια των άλλων του θα είναι ένας αποτυχημένος. Μέσα από τη ζωή του Λόμαν, ο Μίλλερ εξετάζει το μύθο του Αμερικανικού ονείρου, που σήμερα έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο – τις ελπίδες και τους φόβους της μέσης κοινωνικής τάξης. Ο Θάνατος του Εμποράκου πρωτοανέβηκε στο Μπρόντγουαιη το 1949 και χάρισε στον Μίλλερ το βραβείο Πούλιτζερ καλύτερου έργου την ίδια χρονιά. Ο Εμποράκος όχι μόνο πρόσφερε στον τριαντατριάχρονο τότε Μίλλερ παγκόσμια αναγνώριση, αλλά αποτέλεσε επίσης και τον ακρογωνιαίο λίθο του σύγχρονου Αμερικανικού θεάτρου. Ας σημειωθεί πως ο Θύμιος Καρακατσάνης έρχεται αντιμέτωπος για δεύτερη φορά με το ρόλο του Γουίλλυ Λόμαν, αφού τον είχε ερμηνεύσει και πάλι, το 1985.

ΠΑΙΖΟΥΝ:
Γουίλυ Λόμαν: Θύμιος Καρακατσάνης
Λίντα: Ελευθερία Ρήγου
Μπιφ: Μιχάλης Μαρκάτης
Χάπι: Φίλιππος Φιλόγλου
Μπέρναρντ: Γιώργος Ρούφας
Γυναίκα της Βοστόνης: Μαρία Συκιανάκη
Τσάρλι: Χάρης Εμμανουήλ
Θείος Μπεν: Στάθης Κακαβάς
Χάουαρντ Βάγκνερ Κωνσταντίνος Καρβέλης
Τζένι Ελευθερία Ευθυμιάτου
Στάνλεϊ Κωνσταντίνος Καρβέλης
Δις Φορσαϊθ Ελευθερία Ευθυμιάτου

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Αλέξανδρος Κοέν
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ιορδανίδης
Σκηνικά- κοστούμια: Γιώργος Πάτσας
Μουσική: Θοδωρής Οικονόμου
Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Ντένις Μεταξάς

Τιμές εισιτηρίων: 20 & 15 ευρώ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
21.30
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ

Ένας βιωματικός Έλληνας τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη. Κατ’ εξοχήν συναυλιακός καταθέτει μια ζωντανή πολυμορφία ήχων και χρωμάτων με την μουσική και τα τραγούδια του, μα και μια ζωντανή στάση και θέση για την ίδια τη ζωή τελικά , μέσα από αυτά.
Έχοντας μαζί του μια σταθερή ομάδα φίλων μουσικών, διεγείρει το συναίσθημα και την επικοινωνία, με τραγούδια πού αγαπήθηκαν μέσα στα χρόνια. Ο έρωτας εναλλάσσεται με την αμφισβήτηση, η λύπη με τη χαρά, το ταξίδι με τον προορισμό!
Γράμμα σε έναν ποιητή, Πλατεία Ναβαρίνου, Νεράιδες, Αμερικάνος, Θεωρία και πράξη, Σεντόνια δίχτυα, Βαριά ποτά, Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά, Όχι και να κλαίμε, Άνοιξη, Τα ανείπωτα, Πώς να αναπνεύσω, Λήθη κ.ά.
Μαζί του η νέα ταλαντούχα δημιουργός μα και ερμηνεύτρια Σοφία Γεωργαντζή.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
21.30
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ – ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ – ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

Ο Γύρος του Κόσμου με Τρεις Φωνές!
Μια σπουδαία μουσική συνάντηση μετά από 10 χρόνια!

Η Μαρία Φαραντούρη, η Έλλη Πασπαλά και η Σαβίνα Γιαννάτου, με ιδιαίτερη διαδρομή η καθεμιά στη world μουσική, συναντιούνται αυτό το καλοκαίρι, για να κάνουν τον γύρο του κόσμου με το ρεπερτόριο, τις εικόνες, τις διαφορετικές εμπειρίες, τις νέες εντυπώσεις, τις καινούργιες αισθητικές που έχει αποκομίσει η καθεμιά, 10 χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία.

Οι τρεις μεγάλες φωνές, ενώνουν το ιδιαίτερο ύφος, τη λυρικότητα, το πάθος και τις ερμηνείες τους σε μία παράσταση – πανδαισία φωνητικών αποχρώσεων και μαγευτικών ήχων. Με καλλιτεχνική ανάγκη να ξαναβρούνε τις μελωδίες και τη μουσική ψυχή κάθε χώρας, συλλέγουν ηχοχρώματα διαφορετικών πολιτισμών και συνταξιδεύουν μαζί στις εθνικές μουσικές του κόσμου.

Σ' αυτό το μαγευτικό ταξίδι για τον γύρο του κόσμου, ξεκινάνε από την Ελλάδα, τη δημοτική και τη βυζαντινή παράδοση, τα ρεμπέτικα, το έντεχνο, και περνώντας από Βαλκάνια, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, φτάνουν ως τη Βόρεια Αμερική με τα spiritual και τα gospel, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική.

Συνταξιδιώτες τους, ο σπουδαίος πιανίστας Τάκης Φαραζής (Ενορχήστρωση, Πιάνο, Ακορντεόν) και μια ορχήστρα με εξαίρετους σολίστ: David Lynch (Πνευστά, Κρουστά), Θωμάς Κωνσταντίνου (Νυκτά έγχορδα), Τάσος Μισυρλής (Τσέλο), Mikhail Smirnov (Βιολί), Πέτρος Βαρθακούρης (Μπάσο), Γιάννης Αγγελόπουλος (Ντραμς).

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
21.30
«ΘΕΛΕΙ ΤΕΧΝΗ Ο ΕΡΩΤΑΣ»
του Βιτόριο Κανούτσι

Πρόκειται για μια καταπληκτική κωμωδία που διασκεύασε ο Νίκος Καμπάνης μεταφέροντάς την στην Αθήνα τού 1930.
Ασχολείται με τα παθήματα ενός χαρούμενου ανυποψίαστου πενηντάρη που μπαίνει στην «ανδρική κλιμακτήριο». Όλοι πέφτουν επάνω του να τον καθοδηγήσουν για το δικό τους βέβαια συμφέρον με αποτέλεσμα ο ήρωάς μας να αποκτήσει προβλήματα που δεν είχε…
Φυσικά όταν ανοίξουν οι ασκοί… της κωμωδίας δεν μένει κανένας όρθιος και το αποτέλεσμα είναι μια παράσταση με πολύ – πολύ γέλιο, ανατροπές, ευρήματα και εκπλήξεις μέχρι το απροσδόκητο φινάλε.

Πρωταγωνιστούν:
Νέλη Γκίνη, Πέτρος Ξεκούκης, Αθηνά Μαυρομάτη, Ιωάννα Δημακοπούλου, Ρόμυ Βασιλειάδη και ο Γιώργος Ματαράγκας
Σκηνοθεσία: Βασίλη Τσιβιλίκα
Μετάφραση: Νίκου Καμπάνη
Σκηνικά – κοστούμια: Μιχάλη Σδούγκου

Γενική Είσοδος: 10 ευρώ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
21.00
ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΛΑΧΟΥ
«Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΑΝΤΗΛΙΩΝ»

Μια μουσικοχορευτική παράσταση βασισμένη σε ένα παραδοσιακό ρεπερτόριο τραγουδιών και χορών από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος από την Μακεδονία ως τη Θράκη, από τη Νησιώτικη Ελλάδα ως την Καππαδοκία. Οι χοροί των μαντηλιών απεικονίζουν πρόσωπα και δρώμενα, συνδέουν και καθορίζουν τη ροή της ιστορίας. Τα κείμενα, η μουσική, διαμάντια του παρελθόντος, ζωγραφίζουν ένα μωσαϊκό που θα συντεθούν με τη φωνή, τα όργανα, τη χορογραφία...

Κατερίνα Βλάχου τραγούδι – χορός – αφήγηση
Αστέριος Τράκας βιολί
Emek Evci κοντραμπάσσο
Δημήτρης Τσικούρης κιθάρες - ούτι
Γιώργος Κιουρτζής χορός

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
Συμμετέχουν:
Η Χορωδία του ΚΑΠΗ Πολυγύρου (ΚΑΠΗ Πολυγύρου, Βραστάμων, Ολύνθου, Ταξιάρχη)
Η Χορωδία του Δήμου Ορμύλιας
Η Χορωδία του Δήμου Ανθεμούντα
Η Πανζερβοχωρίτικη Χορωδία

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΕΡΑΚΙΝΗΣ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY
3ο TEEN WAVE – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΑΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ
Οργάνωση Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου και Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Πολυγύρου

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Εμφάνιση χορευτικού συγκροτήματος από την Ιταλία στον Ταξιάρχη (κεντρική πλατεία)
Οργάνωση: Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Εμφάνιση χορευτικού συγκροτήματος από την Ιταλία στον Πολύγυρο (προαύλιο δημαρχείου)
Οργάνωση: Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου

Θεατρική Παράσταση στις Καλύβες

ΤΡΙΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Εμφάνιση χορευτικού συγκροτήματος από την Ιταλία στις Καλύβες (παραλία)

ΓΙΟΡΤΗ ΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΥΝΘΟ
ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
Πατινάδα. Αγιασμός. Εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων και χορωδίας ΚΑΠΗ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ
«ΤΟ ΣΩΣΕ»
Θεατρική παράσταση από το Θεατρικό Εργαστήρι Πολυγύρου
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ
Λαϊκή βραδιά
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ
Συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα στο προαύλιο του Σχολείου

ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΥΜΑΡΟΥ ΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
«Ο ΕΥΑΤΟΥΛΗΣ ΜΟΥ» Θεατρική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πολυγύρου
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Γλέντι με λαϊκή ορχήστρα
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Εμφάνιση χορευτικού συγκροτήματος από την Ιταλία, παραδοσιακό κουρμπάνι, προσφορά κούμαρου

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010, 11.00 π.μ.
Άνοιγμα οικίας Παρλιάρη στον Ταξιάρχη. Παρουσίαση κειμηλίων του Μακεδονομάχου Ι. Παρλιάρη.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010
Παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες των μελών του Κέντρου Ημέρας "ΑΝΑΤΟΛΗ"
Το Κέντρο Ημέρας «ΑΝΑΤΟΛΗ» της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «ΣΥΝΘΕΣΗ» πραγματοποιεί παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Πολυγύρου.
Το παζάρι με τις χειροποίητες δημιουργίες στοχεύει στην προβολή της προσπάθειας των μελών του Κέντρου Ημέρας και στη συμμετοχή στα δρώμενα της τοπικής κοινωνίας.
Τα εγκαίνια του παζαριού θα γίνουν την Παρασκευή 13 Αυγούστου στις 11:00 π.μ. στo χώρο του Κέντρου Ημέρας, Γαληνού 25, στον Πολύγυρο. Θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό και το απόγευμα της ίδιας μέρας από τις 6:00 έως τις 9:00 μ.μ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων έχουν 10% έκπτωση στα καταστήματα – μέλη
του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Πολυγύρου
πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΤΗΛ. 23710 21420
www.polygyros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: