Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Νεκρός ο εισαγγελέας Πολυγύρου

Ο 41χρονος αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χρήστος Χατζηγεωργίου παρασύρθηκε, χθες, από το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του επί της οδού Δελφών.

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον εισαγγελέα Πολύγυρου Χαλκιδικής, σημειώθηκε, χθες, στη Θεσσαλονίκη.

Ο 41χρονος αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Χρήστος Χατζηγεωργίου παρασύρθηκε, χθες , από το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του, τραυματίστηκε σοβαρά και εξέπνευσε σήμερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.



Από την προανάκριση της Τροχαίας προέκυψε ότι ο εισαγγελέας εξήλθε από το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του, ενώ βρισκόταν σε ράμπα υπογείου χώρου στάθμευσης του σπιτιού του, επί της οδού Δελφών.

Άφησε αναμμένη τη μηχανή του οχήματος, τράβηξε χειρόφρενο και κινήθηκε πίσω από το όχημα. Το χειρόφρενο λύθηκε με συνέπεια το αυτοκίνητο να παρασύρει τον άτυχο 41χρονο.

Ο παθών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Παπανικολάου" αλλά παρά τις προσπάθειες των θεραπόντων γιατρών κατέληξε από αιμορραγικό σοκ.
Η κηδεία του θα γίνει στις 5 το απόγευμα στο Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στο Ντεπό.


Πηγή: http://voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: