Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Απάντηση από τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης στον Γιάννη Βαρδή

Σχεδόν απαγορευτική ήταν η αντίδραση του Γιάννη Βαρδή για την συναυλία που διοργανώνει ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Μέσω του Seleo υπάρχει απάντηση από τον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης προς τον Γιάννη Βαρδή.
Για την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, ήταν προγραμματισμένη η συναυλία - αφιέρωμα προς τον Αντώνη Βαρδή από τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. Μετά την ανακοίνωση του δήμου, ο Γιάννης Βαρδής έγραψε στο facebook πως «η συναυλία αυτή δεν.....
μπορεί να γίνει» ( δείτε περισσότερα εδώ). Ο Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, πιθανόν μέσα στην ημέρα θα κάνει σύσκεψη, ώστε να αποφασίσει πως θα αντιδράσει.
Επικοινωνώντας με το γραφείο δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, μας παρέπεμψαν στον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Πολιτισμού, Παύλο Κεσόγλου, ώστε να μας απαντήσει σχετικά με το θέμα. 
«Πραγματικά έπεσα από τα σύννεφα, όταν είδα αυτή την αντίδραση του γιού του. Γεγονός είναι ότι δεν του ζητήσαμε κάποια άδεια, αλλά θεωρήσαμε πως δεν θα υπάρξει απολύτως κανένα ζήτημα, καθώς δεν πρόκειται να υπάρξει οικονομική εκμετάλλευση, αλλά αντιθέτως είναι δωρεάν για το κοινό η συναυλία» αναφέρει ο Παύλος Κεσόγλου στο Seleo, θέλοντας να τονίσει ότι δεν θα υπήρξε εισιτήριο για την συναυλία. 
Ο Γιάννης Βαρδής στην δημοσίευση του αναφέρει ότι επικοινώνησε με τον δήμο, ωστόσο μέχρι στιγμής, δεν ο δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης, δεν γνωρίζει με ποιον μίλησε ο τραγουδιστής. «Χθες επικοινώνησα με το γραφείο δημάρχου και μας ενημέρωσαν ότι δεν επικοινώνησε μαζί τους, ούτε με εμένα επικοινώνησε που είμαι υπεύθυνος Πολιτισμού στον δήμο. Εγώ έμαθα για την δημοσίευση μέσω γνωστών, που τον ακολουθούν στο facebook» δηλώνει ο Παύλος Κεσόγλου. 
«Περισσότερο μου δημιούργησε λύπη και πικρία αυτή η αντίδραση» λέει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού στον Δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης, Παύλος Κεσόγλου «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα αποτελέσει ασέβεια η συναυλία. Αναφέρει στην δημοσίευση του ότι «στο μέλλον θα γίνουν κάποια πράγματα, όταν όμως το θελήσω εγώ». Αν είχε την επιθυμία να κάνει κάτι ο ίδιος στο μέλλον και να εκμεταλλευτεί το έργο του πατέρα του, φαντάζομαι πως η άρνηση του θα έχει να κάνει με την οικονομική παράμετρο του ζητήματος. Ήταν ξεκάθαρη η θέση του δήμου, ότι δεν θα βάλουμε εισιτήριο για την συναυλία και ότι το κάνουμε μόνο από αγάπη για τον Αντώνη Βαρδή. Αν πραγματικά το ζήτημα ήταν απλώς να ενημερωθεί, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να του τηλεφωνήσω, αλλά η ανακοίνωση που έκανε ήταν απαγορευτική. Θα έπρεπε να δει πρώτα τις προθέσεις μας».
Ο δήμος πήρε την απόφαση για αυτή την συναυλία, καθώς υπάρχουν πολλοί δημότες που θαυμάζουν το έργο του Αντώνη Βαρδή. «Έχουμε πολλούς φίλους και θαυμαστές του Αντώνη Βαρδή στο δήμο μας και από πολλούς χώρους είχε εκφραστεί αυτή η επιθυμία για μια συναυλία. Υπήρχε κάποια ομάδα που μπορούσε να τραγουδήσει τραγούδια του και έτσι αποφασίσαμε να το κάνουμε. Θα την παρακολουθούσαν οι δημότες μας, ευπαθείς ομάδες, μαθητές, φοιτητές και άνθρωποι που δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε σε μια μουσική συναυλία» δηλώνει ο κύριος Κεσόγλου.

 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: