Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ για τους ΠΑΙΔΕΣ του ΠΟΜ

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό με ανατροπές, καθώς οι Παίδες μας προηγήθηκαν με 2-0 σετ επί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πρωταθλητής ΕΠΕΣΘ αναδείχθηκε ο Ηρακλής με 3-2 σετ (17-25, 20-25, 25-21, 25-19, 15-8).
Συγχαρητήρια στα αγόρια μας και τον προπονητή τους Manolis Rodovitis για τη μεγάλη διπλή τους επιτυχία, να κατακτήσουν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣΘ, αλλά και να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων. Μας γέμισαν υπερηφάνεια και ελπίδα για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους του ΠΟΜ, οι οποίοι και τις 2 μέρες του Final Four έδωσαν από τις κερκίδες τον δικό τους "αγώνα", για να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών.
Δηλώσεις προπονητών μετά το τέλος του αγώνα:......

Ηρακλής - Λάμπης Μπαμπαλιούτας: "Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τόσο δύσκολα. Πίστευα στην ομάδα μου κι ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπήκαμε καλά στα παιχνίδια, ούτε στον ημιτελικό ούτε στον τελικό. Το θετικό είναι όμως ότι υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και στον τελικό ηρεμήσανε τα παιδιά από ένα σημείο και μετά, με την ανατροπή να ακολουθεί. Έχει τρομερή παράδοση στις μικρές ηλικίες ο Ηρακλής, βέβαια όταν παίζεις δεν το σκέφτεσαι αυτό, καθώς κοιτάς να κάνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτά που πρέπει. Θέλουμε όλοι να πετύχουμε και ήταν ακόμα μία επιτυχία στη μεγάλη ιστορία αυτού του συλλόγου. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που κατακτώ τίτλο κι ως προπονητής του Ηρακλή. Ελπίζω να έχουμε πολύ καλή πορεία και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε".

ΠΟΜ - Μανώλης Ροδοβίτης: "Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυναμικά, μπήκαμε ζεστά, είχαμε καθαρό μυαλό, αλλά μετά ο Ηρακλής σοβαρεύτηκε και δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε την τακτική μας και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θολώσαμε. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Ηρακλή αλλά και στα δικά μου, τα οποία δουλέψανε πάρα πολύ για να φτάσουν ως εδώ και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για αυτούς. Είναι μια φουρνιά παικτών την οποία δουλεύω πέντε χρόνια, τα παιδιά αυτά τα έχω από το Δημοτικό. Ξεκινήσαμε μαζί, περνάμε πάρα πολλές ώρες στο γήπεδο, το πολεμήσαμε, έχουμε όρεξη και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα".
Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τους αγώνες που έρχονται!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: