Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

17χρονος παλεύει για την ζωή του στο ΑΧΕΠΑ - Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για το δυστύχημα με τους 4 νεκρούς στην Θεσσαλονίκη

Από το πρωί υπάρχουν πληροφορίες που διίστανται για το ποιος ήταν συνοδηγός και αυτή την στιγμή βρίσκεται στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτη μάρτυρα, σας ενημερώσαμε νωρίτερα ότι συνοδηγός ήταν μια νεαρή κοπέλα στο τροχαίο του Ευόσμου. Ωστόσο η αστυνομία δίνει τέλος στις διάφορες πληροφορίες που ήθελαν γυναίκα μέσα στο μοιραίο αυτοκίνητο. 

Συνοδηγός ήταν τελικά ένας 17χρονος και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ΑΧΕΠΑ, όπως μας διαβεβαίωσαν και από την διοίκηση του νοσοκομείου. 
Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας:
Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-03-2017), στην περιοχή του Ευόσμου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 17χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, προσκρούοντας  αρχικά σε τσιμεντένιο κράσπεδο και στη συνέχεια σε τσιμεντένιο τοίχο περίφραξης, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ανωτέρω οδηγού και τριών (3) συνεπιβατών του (ημεδαποί ηλικίας 17,17 και 19 ετών), καθώς και τον σοβαρό τραυματισμό έτερου επιβάτη του οχήματος (17χρονος ημεδαπός).
Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης. 


 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: