Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στην Μυρτώ

Την έντονη κοινωνική της δράση, έδειξε για ακόμα μια φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που υποδέχθηκε στη Λάρισα την 19χρονη Μυρτώ, που το 2012 η περιπέτεια της συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Τον περασμένο Ιούλιο συμπληρώθηκαν 4 χρόνια από την ημέρα που η 16χρονη- τότε- Μυρτώ κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 19χρονο Πακιστανό, στη ‘Χρυσή Ακτή’ της Πάρου και από τότε την άφησε- δυστυχώς- να παλεύει καθημερινά για την αποκατάσταση της υγείας της.

Οι «ασπρόμαυροι» ποδοσφαιριστές, επισκέφτηκαν τη νεαρή στο κέντρο αποκατάστασης «Animus» στη Λάρισα, δωρίζοντας της μια φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς από σήμερα αποτελεί μέλος της μεγάλης οικογένειας του Δικεφάλου.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Το καλοκαίρι του 2012 η απίστευτη περιπέτειά της συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Πέντε χρόνια μετά, τα φώτα έχουν σβήσει, αλλά ο αγώνας που δίνει η Μυρτώ συνεχίζεται πιο έντονος. Στα 19 της χρόνια πλέον, παλεύει καθημερινά μαζί με την οικογένειά της για μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ειδικών θεραπειών στο κέντρο Animus στη Λάρισα.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δίπλα στην Μυρτώ και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της μέσω του κοινωνικού προγράμματος PAOK Action. Η Μυρτώ και η οικογένειά της, επισκέφτηκαν την αποστολή της ομάδας λίγο πριν τον αγώνα με τη Λάρισα προκειμένου η 19χρονη νικήτρια ζωής να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Από σήμερα, άλλωστε, η Μυρτώ έχει τη δική της φανέλα με το όνομά της στην πλάτη, καθώς αποτελεί επίτιμο μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Και υποσχέθηκε πως μόλις έχει τη δυνατότητα θα έρθει και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ από κοντά.
Μυρτώ είμαστε μαζί σου…»


 http://inpaok.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: