Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Στειρώσεις αδέσποτων ζώων στο Δήμο Νέας Προποντίδας



Με πλήρη επιτυχία επισφραγίστηκε το πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων που εφάρμοσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας, με τη συμβολή εθελοντών κτηνιάτρων και συγκεκριμένα από τις 11 έως και τις 16 Φεβρουαρίου 2017. Δεκάδες συμπολίτες μας με τη συνδρομή φιλοζωικών σωματείων μετέφεραν για στείρωση 231 αδέσποτα ζώα από κάθε γωνιά του Δήμου μας. Πρόκειται για 144 σκύλους από τους οποίους οι 96 ήταν θηλυκοί και 87 γάτες από τις οποίες οι 54 ήταν θηλυκές.

Η επιτυχία του προγράμματος φαίνεται τόσο από τον αριθμό των ζώων που στειρώθηκαν, όσο και από τη δίχως προβλήματα διεξαγωγή του. Οι στειρώσεις αυτές θα επαναληφθούν ξανά πολύ σύντομα.
Παράλληλα βέβαια ο Δήμος μας συνεχίζει το πρόγραμμα φροντίδας αδέσποτων ζώων όλο το έτος με συμβεβλημένο ιδιώτη κτηνίατρο, στειρώνοντας, εμβολιάζοντας και περιθάλποντας αδέσποτα ζώα.
Εκφράζουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα την κτηνίατρο Ines Leeuw για τη βοήθειά της στην αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων στο Δήμο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: