Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ δίπλα στα παιδάκια με καρκίνο

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ο ΠΑΟΚ προσφέρει ένα μέρος των εσόδων για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στήριξη σε ένα 3χρονο κοριτσάκι, τη μικρή Νεφέλη, που πάσχει από υδροκεφαλία και τύφλωση προσέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο ματς εναντίον της Βέροιας, την περασμένη Κυριακή.

Σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ο ΠΑΟΚ προσφέρει ένα μέρος των εσόδων για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη, μέσω του PAOK Action, δίνοντας έτσι στους φίλαθλους του Δικέφαλου την ευκαιρία να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό τους.



Παράλληλα, στις 15 Φεβρουαρίου, Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη επίσκεψη από παίκτες του ΠΑΟΚ για τους μικρούς ήρωες οι οποίοι νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, ο Κώστας Ιωσηφίδης καθώς επίσης και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 – Κωνσταντίνος Δημητρίου, Αντώνης Σταθόπουλος και Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας – βρέθηκαν στην Παιδο-ογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ όπου φωτογραφήθηκαν, συνομίλησαν και μοίρασαν πολλά δώρα και χαμόγελα στους μικρούς αλλά παράλληλα «τεράστιους» ήρωες της καθημερινότητας.

Τα μέλη των Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και του PAOK ACTION ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, ενημερώθηκαν από το προσωπικό για το έργο της κλινικής και δέχθηκαν τις ευχαριστίες των ανθρώπων του ΑΧΕΠΑ για την προσφορά του Δικεφάλου και του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ενισχύει το έργο της Κλινικής.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του PAOK ACTION κ. Αναστάσιος Οσιπίδης δήλωσε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ «για να προσφέρει χαρά, αγάπη και χαμόγελο σε μια κλινική που πραγματικά μάχεται για τη ζωή και χαρίζει ζωή. Εδώ και χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης – χωρίς τυμπανοκρουσίες – είναι δίπλα στο πολύ σημαντικό αυτό έργο και θα συνεχίσει να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις».
«Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο», κατέληξε ο κ. Οσιπίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: