Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Aνακοίνωση του Συλλόγου Μεσιτών Χαλκιδικής



      
 ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ   ΧΑΛ/ΚΗΣ
            23710-22810 ( ΓΡΑΦΕΙΟ )
  6945-413647(ΣΤΙΒΑΧΤΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ)                                                                      Πολύγυρος  06/02/2017
e-mail : stivahtaris@hal.forthnet.gr                                 


Προς:  Μέλη Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Χαλκιδικής

Θέμα : Εκδήλωση Κοπής Πίτας & Ενημέρωση Μελών από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης .


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Θεωρώντας επιβεβλημένη τη σύσφιξη των σχέσεων & την συνεχή ενημέρωση των μελών του συλλόγου μας, διοργανώνουμε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας για το νέο έτος.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος του ΣΜΑΣΘ (Σύλλογος Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης)  Κος Πασσαλίδης ‘Αγγελος , ο οποίος θα μας ενημερώσει για τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά ακινήτων. Παράλληλα θα έχουμε την δυνατότητα να διευκρινίσουμε θέματα δεοντολογίας και συμπεριφοράς των συναδέλφων, καθώς επίσης και να επιλύσουμε τυχόν απορίες μας.


Η καθορισμένη  ημερομηνία για την διοργάνωση του σεμιναρίου είναι:

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017
ώρα 17.30
Ξενοδοχείο Φίλιππος
Ν.Μουδανιά.

Θεωρούμε επιβεβλημένη την συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου, τόσο για το θέμα της επιμόρφωσης, όσο και για το θέμα της ενημέρωσης για νέες ενέργειες του συλλόγου (συμμετοχή σε επιχειρηματικές αποστολές και εκθέσεις, νέα νομοθεσία, κ.α.), αλλά και για οποιαδήποτε νέα πρόταση υπάρξει.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη επιμόρφωση  και ενημέρωση των μελών του συλλόγου μας.


                                      Με εκτίμηση για το Δ.Σ

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η   ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  
                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: