Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

O Γιώργος Μαυρίδης ξαναχτυπά tattoo για καλό σκοπό

Ανοιχτό κάλεσμα για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική κλινική του ΑΧΕΠΑ.
Μια χαμογελαστή φατσούλα για καλό σκοπό θα κάνει τατουάζ σε όσους το επιθυμούν ο γνωστός tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί στη Θεσσαλονίκη.



Ο δημοφιλής tattoo artist απευθύνει ξανά ανοιχτό κάλεσμα για την ερχόμενη Κυριακή, σε όσους επιθυμούν να κάνουν τατουάζ μια χαμογελαστή φατσούλα με 20 ευρώ, τα οποία θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Όπως αναφέρει ο ίδιος

Κάποια προβλήματα στην ζωή γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να τα λύσουμε, σίγουρα όμως αξίζει να προσπαθουμε για το καλύτερο.

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 το πρωί θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τατουάζ την χαμογελαστή φατσούλα μας μέχρι να εξαντληθούμε.
Αυτή την φορά θα είμαστε όλοι οι καλλιτέχνες από το στούντιο οπότε θα μπορέσουμε να κάνουμε οσο περισσότερα τατουάζ γίνεται.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την παιδιατρική του ΑΧΕΠΑ.

Θα ήθελα να πω από πλευράς μου πως η συγκεκριμένη δράση δεν λύνει σε καμία περιπτωση τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η κλινική λόγω απουσίας κράτους.

Μπορεί, ωστόσο, να δώσει χειροπιαστή βοήθεια στο θέμα της έλλειψης εξοπλισμού, που δυσκολεύει τόσο το έργο των γιατρών, όσο και την νοσηλεία των παιδιών.

Ραντεβού την Κυριακή στο γνωστό μέρος!


Δεν υπάρχουν σχόλια: