Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΔευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣΜήνυμα νίκης έδωσε η Θεσσαλονίκη χθες στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της διοικούσας νομαρχιακής επιτροπής. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης . Η συμμετοχή και ο παλμός του κόσμου έδωσε το σύνθημα για την μεγάλη νίκη και την αυτοδυναμία που θα έρθει σύντομα στις επόμενες εκλογές. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε τον δρόμο της πολίτικης αλλαγής και τις εξόδου της χώρας από την κρίση. Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στην κεντρική Μακεδονία με την συμμετοχή του και τον ενθουσιασμό του απάντησε στον λαϊκισμό και τα ψέματα της σημερινής κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής θα ήθελαν να ευχαριστήσουν για την πρόσκληση και να δώσουν συγχαρητήρια για την άψογη και επιτυχημένη εκδήλωση στις ΝΟΔΕ δυτικής Θεσσαλονίκης , ΝΟΔΕ ανατολικού τομέα Θεσσαλονίκης , ΝΟΔΕ κεντρικού τομέα Θεσσαλονίκης , ΝΟΔΕ β Θεσσαλονίκης και στην διοικούσα νομαρχιακή επιτροπή Θεσσαλονίκης και προσωπικά στην πρόεδρο κυρία  Βίκυ Ευταξά .
Επίσης συγχαρητήρια στην γραμματεία οργανωτικού και τον γραμματέα κύριο Στέλιο Κονταδάκη και στην γραμματεία και γραμματέα πολιτικής επιτροπής κύριο Αυγενάκη Λευτέρη.
Καλή χρονιά σε όλες τις Έλληνιδες και όλους τους Έλληνες , ευχή όλων το 2017 να είναι έτος ελπίδας και προόδου για την Ελλάδα με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

              Με εκτίμηση
Ο  Πρόεδρος της ΝΟΔΕ  Χαλκιδικής
          Απόστολος Τζηρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: