Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Κρήτη: Παραμένει στο νεκροτομείο η σορός του βρέφους

Στη Σητεία θα γραφτεί αύριο η τελευταία πράξη του δράματος για το άτυχο 5,5 μηνών βρέφος που βρήκε φρικτό θάνατο, μετά από χτυπήματα που δέχθηκε την περασμένη Τετάρτη. Το άτυχο βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ ξημερώματα Πέμπτης, έχοντας προηγουμένως υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες στο σπίτι του στη Σητεία, με το όλο γεγονός να έχει προκαλέσει σοκ στην ελληνική κοινωνία. Το άψυχο κορμάκι του μωρού παραμένει για πέμπτο συνεχόμενο 24ωρο στο νεκροτομείο. Την ίδια ώρα, όμως, ο χρόνος αρχίζει να μετράει αντίστροφα για τον πατέρα του, που αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι, για όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Μουδιασμένη και η κλειστή κοινωνία της Σητείας από την τραγωδία που διαδραματίστηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας. Οι μαρτυρίες όσων γνώριζαν τους γονείς του άτυχου βρέφους συγκλονίζουν. Ωστόσο οι απόψεις διίστανται τόσο για τον πατέρα όσο και για τη μάνα. «Ήταν ατύχημα. Το μωρό ήταν σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή», λέει η αδερφή της μητέρας για τον άδικο θάνατο του βρέφους στα χέρια των γονιών του στην Κρήτη. Η αδερφή της 32χρονης μητέρας ισχυρίζεται πως το ζευγάρι ζούσε μια ήσυχη οικογενειακή ζωή, σημειώνοντας μάλιστα πως «μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε καν η διαφωνία – είχανε ένα τρόπο και τα λύνανε».
Η ίδια σε δηλώσεις της υποστηρίζει ότι ο πατέρας του παιδιού έτυχε και ήπιε ενώ δεν πίνει ποτέ του, λέγοντας συγκεκριμένα πως «δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, είναι οικογενειάρχης και εργατικός. Ώσπου κάτι έγινε, ήπιε – δεν ξέρω γιατί ήπιε – και ξεκίνησαν από ένα τίποτα». Η ίδια παράλληλα τόνισε πως επρόκειτο για ατύχημα, αν και ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του πατέρα για ενδοοικογενειακή βία και θανατηφόρο σωματική βλάβη. Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του αδερφού της μητέρας, που περιέγραψε τον πατέρα ως ένα ήσυχο οικογενειάρχη.
Τόσο οι κάτοικοι της Σκοπής -που μένει η οικογένεια της μητέρας- όσο και οι γείτονες του ζευγαριού στην Σητεία κάνουν λόγο για μία "κλειστή" οικογένεια ωστόσο οι απόψεις διίστανται ως προς την συμπεριφορά του 52χρονου. Οι μεν κάτοικοι της Σκοπής κάνουν λόγο για έναν βίαιο άνθρωπο με αδυναμία στο αλκοόλ οι δε γείτονες του ζευγαριού στην Σητεία αναφέρουν πως ο 52χρονος αγαπούσε πολύ το παιδί του, ήταν φιλήσυχος και δεν έπινε καθώς είχε πρόβλημα καρδιάς.
Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: