Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Εμπορικός Σύλλογος Μουδανιών - Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Σας προσκαλούμε σε τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών η οποία θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5μ.μ. στο κλειστό θέατρο Ν. Μουδανιών.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ....

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής
2. Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου
3. Οικονομικός Απολογισμός 2016
4. Υποβολή Προϋπολογισμού 2017
5. Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής
6. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, και αντιπροσώπων στις δευτεροβάθμιες οργανώσεις.

Εφόσον δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 5μ.μ. Στην ίδια αίθουσα με τα ίδια θέματα.
Εάν και κατά την δεύτερη Συνέλευση δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας με καταλυτική ημερομηνία την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου και ώρα 5μ.μ. στην ίδια αίθουσα με αυτά τα θέματα, και θα υπάρξει απαρτία όσα μέλη κι αν παραστούν.
Η Γενική Συνέλευση συγκαλείται σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Συλλόγου μας και των Νόμων 1712/87 και 2081/92

Δεν υπάρχουν σχόλια: