Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΤρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Σε μια ώρα έγιναν 280.000 επισκέψεις στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ για προσλήψεις!

Τις 280.000 έφτασαν την προηγούμενη εβδομάδα οι επισκέψεις υποψηφίων στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, προκειμένου να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής στις τρεις προκηρύξεις διαγωνισμών που "τρέχουν " ταυτόχρονα αυτή την περίοδο για 1800 περίπου προσλήψεις μόνιμου προσωπικού κυρίως στον τομέα της Υγείας.
Εκτός των υποψηφίων εκτιμάται πως πολλοί ήταν και απλώς ενδιαφερόμενοι οι οποίοι επιχείρησαν να εισέλθουν στην....
ιστοσελίδα ώστε να διαπιστώσουν εάν ανήκουν στις κατηγορίες των υποψηφίων, με βάση τα τυπικά τους προσόντα, που μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής σε μια από τις τρεις προκηρύξεις.
Το πρωτοφανές, για τα δεδομένα του ΑΣΕΠ, ρεκόρ των 280.000 ηλεκτρονικών κλήσεων-επισκέψεων στην ιστοσελίδα του καταγράφηκε την περασμένη Παρασκευή στις 12 περίπου το μεσημέρι με αποτέλεσμα να υπερφορτωθεί το ηλεκτρονικό του σύστημα και να τεθεί όλο το Σαββατοκύριακο εκτός λειτουργίας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο αριθμός των 280.000 κλήσεων από ηλεκτρονικούς επισκέπτες μέσα σε μια ώρα μιας καθημερινής ημέρας είναι υπερτετραπλάσιος από τον προηγούμενο που ήταν το 2016 όταν τότε είχε φτάσει τις 60.000 κλήσεις και σε μια ώρα.
Οι χρονικές παρατάσεις στις προθεσμίες, που θα οριστούν σύντομα από το ΑΣΕΠ, αφορούν τις προκηρύξεις 5Κ/2016. 6Κ/2016 και 7Κ/2016 για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων στην ΕΥΑΘ, τα ο ΕΚΑΒ και φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: