Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.comΠαρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Πήγε να πληρώσει λογαριασμό της ΔΕΗ σε ψιλά και… δεν το δέχθηκαν! (VIDEO)

Απίστευτο και όμως ελληνικό – Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που συνέβη το πρωί της Δευτέρας (28/11/2016) στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Αθήνα. Οι υπάλληλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.
 
Τι συνέβη; Μία γυναίκα πήγε να πληρώσει λογαριασμό της ΔΕΗ με 1.200 δεκάλεπτα.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ίδια στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, η απάντηση της υπαλλήλου ήταν...
αφοπλιστική: «Δεν παίρνουμε ψιλά».
«Είχα αδυναμία στα δεκάλεπτα»
«Είχα αδυναμία στα δεκάλεπτα» είπε η ίδια περιγράφοντας τα όσα έζησε στα κεντρικά γραφεία. «Πήγα τη Δευτέρα το πρωί για να πληρώσω. Η ταμίας με ενημέρωσε ότι δεν μπορούν να δεχθούν ψιλά. Το ίδιο μου γνωστοποίησε και μία άλλη υπάλληλος» ανέφερε συγκεκριμένα η γυναίκα. «Η υπάλληλος μού είπε πως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν στρογγυλοποιηθεί και δεν μπορούν να πάρουν ψιλά» είπε, μεταξύ άλλων. Μάλιστα, η ταμίας ενημέρωσε τη γυναίκα πως υπάρχει και σχετική εγκύκλιος.
«Είναι λεφτά του ελληνικού λαού»
«Λυπάμαι αυτά τα χρήματα έχω. Είναι λεφτά του ελληνικού κράτους. Δεν φεύγω από εδώ αν δεν πάρετε τα χρήματα» είπε η γυναίκα απευθυνόμενη στην ταμία, ενώ απαίτησε να λάβει γραπτώς την εγκύκλιο.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: