Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ανησυχία για τα έργα στο 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'...Τάσιος:μεγάλη ζημιά στον θερινό τουρισμό

Εντείνεται η ανησυχία στο ζήτημα των έργων του αεροδρομίου «Μακεδονία», παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να μην μειωθεί η τουριστική κίνηση στη θερινή σεζόν, με άμεσες επιπτώσεις στα θέρετρα της Χαλκιδικής και της Πιερίας
 
Σύμφωνα με πληροφορίες μία ακόμα αεροπορική εταιρεία, αυτή τη φορά από την Ιταλία ζήτησε slot, θέση στάθμευσης δηλαδή εντός του αερολιμένα της Θεσσαλονίκης για να καλύψει τις ανάγκες της για πτήση τσάρτερ.

Ωστόσο η απάντηση που δόθηκε ήταν πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν καθώς θα διεξάγονται έργα, τα οποία θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουλίου, ενώ οι αρχικές διαβεβαιώσεις αναφέρουν ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου του 2017.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έργων στην τομή των διαδρόμων του αεροδρομίου οι αφίξεις μειώνονται κατά 50%, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την τουριστική κίνηση.
«Δυστυχώς βρισκόμαστε στον αέρα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ελπίζουμε οι αρχικές διαβεβαιώσεις της πολιτείας να γίνουν πράξη. Αλλιώς μπορούμε να μιλήσουμε για μεγάλη ζημιά στον θερινό τουρισμό, τόσο της Χαλκιδικής, όσο και της υπόλοιπης Κεντρικής Μακεδονίας», είπε στην Thessnews χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος.


ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού το λέει ο Τάσιος....