Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ

Μπήκαμε στην «τελική ευθεία», για την ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ που θα γίνει στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ».
Αυτό το Σάββατο, 17 του Δεκέμβρη, λαμπροί επιστήμονες με ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ στην ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ θα καταθέσουν τις απόψεις τους για την ασθένεια «ΜΑΣΤΙΓΑ» της εποχής μας.
Το θέμα της ημερίδας, αφορά ΟΛΟΥΣ εμάς, ιδιαίτερα τις γυναίκες που..... πάσχουν από την ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ αυτή πάθηση.





Να πω για πολλοστή φορά, πως η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στις διάφορες «μορφές» της μπορεί να ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ εύκολα τόσο τους γιατρούς, όσο και τον υπόλοιπο κόσμο σχετικά με την «εικόνα» του ασθενή.
Είπα πιο πάνω, πως η ημερίδα αυτή, μας αφορά ΟΛΟΥΣ, γιατί πρέπει να ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ για την πάθηση, η οποία μπορεί να εμφανιστεί από το «πουθενά», μιας και έχει χαρακτηριστεί «αυτοάνοσο».
Το Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου το Σάββατο στις 10:00 το πρωί θα πρέπει να γεμίσει από ΟΛΟΥΣ τους ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες.
Η ημερίδα αυτή γίνεται μάλιστα στον πλέον «κατάλληλο» χώρο, αφού το Ιατρείο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης του συγκεκριμένου Ιδρύματος αριθμεί πάνω από 2000 ασθενείς!
Το ραντεβού ΟΛΩΝ μας λοιπόν, είναι αυτό το Σάββατο στις 10:00 το πρωί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Γυναίκες, και άντρες, να είμαστε ΕΚΕΙ, να ενημερωθούμε για ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες που αφορούν την πάθηση στις γυναίκες, στην καθημερινότητα τους, στην εγκυμοσύνη, τι υπάρχει από φαρμακευτικές αγωγές κλπ.
Μην ξεχνάμε, πως μαζί με τους – τις ασθενείς, συμπάσχουν και οι οικογένειες τους.
Θα σας δω ΟΛΟΥΣ εκεί το Σάββατο!

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: