Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

''Τελειώστε το τώρα''. Οργή Τσίπρα για αυτά που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο μετά το πειστατικό και με τον Γ.Μπίκα

Με όλα τα «όπλα» που διαθέτουν οι διωκτικές Αρχές σκοπεύει να επιτεθεί η κυβέρνηση στο παρακράτος του ποδοσφαίρου, προκειμένου να ξηλώσει «παράγκες» και οργανωμένο έγκλημα.

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται αποφασισμένος να βάλει οριστικό τέλος στη μαφία του ποδοσφαίρου.
 
 
Η εντολή που φέρεται να έδωσε στους στενούς συνεργάτες του, μετά τη σύσκεψη με τους τέσσερις συναρμόδιους υπουργούς, ήταν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.
«Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν μπορούμε να το ανεχθούμε πλέον. Είναι ντροπή για τη χώρα, ντροπή για τη Δημοκρατία. Μη φοβηθείτε, μη διανοηθείτε να κάνετε πίσω. Η παράγκα θα τελειώσει και θα την τελειώσουμε εμείς. Η χώρα δεν είναι μπανανία», φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά την ενημέρωση που είχε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: