Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Διακόπτεται επ' αόριστον το πρωτάθλημα

Εντολή για διακοπή του πρωταθλήματος επ΄ αόριστο φέρεται να έδωσε στην επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης.
 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την φωτιά που πήρε το σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Χαλκιδική. Όπως έγινε γνωστό άγνωστοι έκαψαν την οικεία του επικεφαλής της διαιτησίας, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στα γραφεία της ΕΠΟ για να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Η ενέργεια αυτή, σε συνδυασμό με τις απειλές που δέχτηκε πριν από μερικές ημέρες ένα άλλο μέλος της ΚΕΔ, ο Τσαχειλίδης, εξόργισαν τον εκπρόσωπο της FIFA στην Ελλάδα, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Αθήνα.
Το περιστατικό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, ενώ ο τελευταίος και οι άμεσοι συνεργάτες του στους πίνακες, Καλύβας και Τσαχειλίδης, βρίσκονταν στα γραφεία της Ομοσπονδίας με σκοπό να αποσύρουν τις παραιτήσεις που είχαν υποβάλλει το περασμένο Σάββατο, ήταν η «η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», με τον Κύπριο παράγοντα να ζητά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League γι΄ άγνωστο χρονικό διάστημα.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και αναμένεται το πόρισμα της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: