Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας εξωλέμβιων μηχανών στη Βόρεια Ελλάδα -Στον Μαρμαρά οι ''αποθήκες''

Στη σύλληψη τριών ανδρών, ηλικίας 30, 32 και 53 ετών καθώς και στην κατάσχεση / δέσμευση 15 συνολικά εξωλέμβιων κινητήρων θαλάσσης προέβησαν, πρωινές έως βραδινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.
Συγκεκριμένα, ο 32χρονος και ο 53χρονος συνελήφθησαν στο λιμένα Μαρμαρά Χαλκιδικής, εντός αποθήκης, όπου φυλάσσονταν οι κινητήρες, ενώ ο 30χρονος συνελήφθη στην πόλη των Σερρών, διότι υποδείχθηκε από τον 32χρονο ως ο προμηθευτής των κινητήρων.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: