Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Παραίτηση του Γ.Μπίκα και Τσαχειλίδη-Καλύβα από την ΚΕΔ--μένει να φανεί αν θα γίνουν αποδεκτές.

Άγνωστοι επισκέφθηκαν τον Γιάννη Τσαχειλίδη στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής και τον απείλησαν. Τα νέα μέλη της ΚΕΔ ενημέρωσαν τους Γιάννη Δρόσο και Κωστάκη Κουτσοκούμνη ότι παραιτούνται από τις θέσεις τους.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα επισκέφθηκαν τον Τσαχειλίδη στο σπίτι του. Χτύπησαν επανειλημμένα το κουδούνι καλώντας τον να κατέβει κάτω. Εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι του για να δει τι συμβαίνει, αντικρίζοντας δύο άνδρες, ο ένας με ένα μαύρο κράνος και ο άλλος με γκρι τζάκετ, οι οποίοι τον έβρισαν και τον απείλησαν.

Ο Τσαχειλίδης, μετά το περιστατικό αυτό, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής γνωστοποιώντας στις αρχές την επίθεση που δέχθηκε και επικοινώνησε με τους Γιώργο Μπίκα και Δημήτρη Καλύβα. Από κοινού πήραν απόφαση να παραιτηθούν από τις θέσεις τους.
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο πρόεδρος της επιτροπής εξομάλυνσης, Γιάννης Δρόσος, όπως και ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Οι τρεις της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, τις οποίες αναμένεται να υποβάλουν και εγγράφως, και μένει να φανεί αν θα γίνουν αποδεκτές.
Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν αλλαγές την κεντρική επιτροπή διαιτησίας, την οποία ανέλαβε ο Γιώργος Μπίκας και μαζί με τους Γιάννη Τσαχειλίδη και Δημήτρη Καλύβα θα έκαναν τους ορισμούς των διαιτητών για τα παιχνίδια της Super League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: