Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Βαρνάβας:Κατασκευασμένα τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις

Ο κ. Βαρνάβας κατηγορεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία για κατασκευή στοιχείων, ανευθυνότητα, αδιάκοπη καταστροφολογία.
Καμία εγκυρότητα δεν έχουν τα στοιχεία που παρουσίασε την Τρίτη η ΠΟΕΔΗΝ για τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, σύμφωνα με το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και ΓΓ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρη Βαρνάβα.



Ο κ. Βαρνάβας κατηγορεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία για κατασκευή στοιχείων, ανευθυνότητα, αδιάκοπη καταστροφολογία και πρόκληση πανικού στην κοινωνία για ιατρικά ζητήματα ιδιαίτερης σοβαρότητας, λέγοντας πως η ηγεσία της ομοσπονδίας «φαίνεται πως έχει απωλέσει κάθε αίσθημα υπευθυνότητας».

Όπως υποστηρίζει το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, τα στοιχεία «δεν έχουν καμία εγκυρότητα και κατασκευάζονται από τους ίδιους, με μοναδικό σκοπό να δείξουν πως τα δημόσια νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει».

Ο κ. Βαρνάβας προσθέτει ότι «είναι απαράδεκτο υπάλληλοι νοσοκομείων, αξιοποιώντας τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα και υποδυόμενοι τους λοιμωξιολόγους, να διαχέουν στα μέσα ενημέρωσης αυθαίρετα στοιχεία, ενώ σε άλλα παρεμφερή ζητήματα -όπως ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού για τη γρίπη- να δείχνουν προκλητική αδιαφορία».

Καταλήγοντας καλεί την ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ «να αφήσει στην άκρη ιατρικά ζητήματα, τα οποία προφανώς δεν κατέχει και να πάψει την αδιάκοπη καταστροφολογία, η οποία κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο εργαζόμενοι και γιατροί προσπαθούμε απεγνωσμένα να κρατήσουμε όρθιο».


thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: