Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Το Άγιο Όρος επισκέπτεται σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα φτάσει το πρωί στις Καρυές, όπου θα γίνει η επίσημη υποδοχή του από την Ιερά Κοινότητα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει το ταξίδι του στην Αθωνική μοναστική Πολιτεία στις 27 Οκτωβρίου, ωστόσο η επίσκεψη ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή εξαιτίας της έκδοσης της απόφαση της ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.



Σύμφωνα με το πρωτόκολλο ο πρόεδρος της ΝΔ θα φτάσει στις 11 το πρωί στις Καρυές, όπου θα γίνει η επίσημη υποδοχή από την Ιερά Κοινότητα και θα προσκυνήσει και στον αρχαίο ναό του Πρωτάτου, που βρίσκεται η εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί».

Σύμφωνα με πληροφορέις του Πρώτου Θέματος, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί στη συνέχεια τις μονές Ιβήρων και Σταυρονικήτα και θα κλείσει τη μέρα του στη Μονή Ξενοφώντος, όπου θα διανυκτερεύσει μαζί με τους συνεργάτες του, τον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Κώστα Τσιάρα και τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του κόμματος Μακάριο Λαζαρίδη.

Η επίσκεψη στη Μονή  Ξενοφώντος συμπίπτει μάλιστα με την τεσσαρακοστή επέτειο της ηγουμενίας του Ηγουμένου Γέροντος Αλεξίου Ξενοφωντινού.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει μια διανυκτέρευση στο Άγιο Όρος και την Παρασκευή θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: