Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ξανά στον «αέρα» οι ειδήσεις του Mega-Πληρώνονται οι δημοσιογράφοι

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν οι εργαζόμενοι στο Mega στα κεντρικά γραφεία της Alpha Bank, υπάρχει μια κατ' αρχήν συμφωνία να αποδεσμευτούν 2,5 εκατ. ευρώ από τους λογαριασμούς της Τηλέτυπος Α.Ε. προκειμένου να διατεθούν στους εργαζόμενους και σύμφωνα με υπολογισμούς αντιστοιχεί σε μισθούς δύο μηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που αναφέρει το tovima.gr, την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν δύο μισθοί σε όλους τους εργαζόμενους στο κανάλι. Πρόκειται για τους μισθούς Μαΐου και Ιουνίου, δεδομένου ότι εκείνο το χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι δεν είχαν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας. Τα χρήματα θα δοθούν σε όλους ανεξαιρέτως και πάλι θα χρειαστούν δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες για τεχνικούς λόγους.
 Σε επόμενη φάση το κανάλι προσανατολίζεται σε πλήρη εγρήγορση τόσο σε ότι αφορά τη λειτουργία του, αλλά και να απαντήσει σε όλες τις σκληρές κατηγορίες της κυβέρνησης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: