Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

«Άδειασε» μπαράκι στην Καλλικράτεια και πουλούσε τα κλοπιμαία μέσω… facebook!

Την ολοκλήρωση μια απίστευτης ιστορίας κλεπταποδοχής απέτρεψαν  αστυνομικοί  του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου με τη σύλληψη ομάδας διαρρηκτών.
Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, ο 40χρονος μαζί με τους συνεργούς του, διέρρηξαν στις 8 Σεπτεμβρίου καφέ μπαρ στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής ιδιοκτησίας 50χρονου και αφαίρεσαν τρία μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου αξίας 6.000 ευρώ και φιάλες ποτών αξίας 2.000 ευρώ.

Έπειτα, 32χρονος Γεωργιανός προμηθεύτηκε τα παραπάνω μηχανήματα από τον 40χρονο και προσπάθησε να τα πουλήσει μέσω αγγελίας στο facebook  και μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών και μετά από καταγγελία του ιδιοκτήτη που αντελήφθη την αγοραπωλησία, συνελήφθη το απόγευμα στις 14/10 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε προκαθορισμένο ραντεβού για την αγοραπωλησία των τριών κλεμμένων μηχανημάτων ήχου, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Το απόγευμα της επομένης μέρας εντοπίσθηκε ο 40χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 ναρκωτικά δισκία χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 40χρονου ημεδαπού και των δύο συνεργών του για κλοπή, για κατοχή ναρκωτικών και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατά περίπτωση.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: