Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Καταδικάστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας!


Σε επτά μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, με την κατηγορία του χρηματισμού.
Τον Οκτώβριο του 2011, ο τότε ανάδοχος για την εκμετάλλευση του χιονοδρομικού κέντρου- Καιμακτσαλάν κατήγγειλε ότι ο κ. Θεοδωρίδης με την ιδιότητα του προέδρου της αναπτυξιακής Πέλλας Α.Ε. ΟΤΑ απαίτησε και πήρε 15.000 ευρώ για να βοηθήσει τον επιχειρηματία στην απρόσκοπτη λειτουργία του κέντρου όσο καιρό θα διαρκούσε η μίσθωση.

Για την υπόθεση είχε κατατεθεί μήνυση το 2013 από την τότε κοινοπραξία διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας-Καιμακτσαλάν σε βάρος του Θ. Θεοδωρίδη και αφορούσε σε χρηματισμό.
Ενώπιον του δικαστηρίου ο κ. Θεοδωρίδης αρνήθηκε τις κατηγορίες. Είπε ότι έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη σε βάρος του επιχειρηματία, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμηση. Σε πρώτο βαθμό ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας είχε καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.


thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: