Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Σοκ στην Θεσσαλονίκη: Παρήγγειλε φυσικό... χυμό του σέρβιραν σκουλήκια!

Ένα απίστευτο γεγονός αλλά άκρως συγκλονιστικό συνέβη τις πρωινές ώρες στο μαγαζί που ανήκει στον όμιλο Τερκενλή ΚΛΕΑ στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα πατέρας ο οποίος έκατσε να πιει τον καφέ του παρήγγειλε και έναν φυσικό χυμό πορτοκάλι για τον γιο του χωρίς όμως να ξέρει τι τον περίμενε….

Λίγα μόλις λεπτά και αφού ο μικρός είχε πιει σχεδόν 3-4 γουλιές του φυσικού….  χυμού του διαπίστωσε μαζί με τον πατέρα του ότι είχε απροσκάλεστους επισκέπτες εντός… του ποτηριού!
Έντρομοι διαπίστωσαν πως σκουλήκια έκαναν πάρτι με αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό τα εξοργίσει την οικογένεια και ειδικά τον πατέρα ο οποίος για κακή τους τύχη ήταν ο γνωστός δικηγόρος κ. Αποστολίδης Χαράλαμπος!
Άμεσα ο κ. Αποστολίδης πήρε το γιο του και πήγε στον Άγιο Λουκά  όπου οι γιατροί προκάλεσαν με ιατρικό τρόπο να κάνει εμετό ο μικρός(2 ετών) και του δόθηκε γάλα. Οι γιατροί επίσης απέφυγαν να τον υποβάλουν σε πλύση στομάχου λόγο ηλικίας.
Άμεσα κινήθηκαν και οι επόμενες ενέργειες με την παρουσία του στο αστυνομικό τμήμα για τα περεταίρω ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του pamebala.gr  ο υπεύθυνος του καταστήματος αυτήν την ώρα κρατείται στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας!
Σοκαρισμένοι όμως ήταν και οι θαμώνες του μαγαζιού την ώρα του τραγικού γεγονότος οι οποίοι ζητούσαν από τον κύριο Αποστολίδη να προχωρήσει στα απαραίτητα για να προφυλαχτούν οι επόμενοι πελάτες…..

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: