Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυμα του Δημάρχου Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά για την έναρξη της νέας Σχολικής Χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σήμερα  Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, εύχομαι από καρδιάς, στους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς, η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, με γνώση, σεβασμό και διάθεση για συστηματική δουλειά, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα όνειρα και να επιτευχθούν οι στόχοι όλων, προσωπικοί και συλλογικοί.
Η κατάκτηση της γνώσης και η απόκτηση δεξιοτήτων, σε συνδυασμό με την καλλιέργεια του χαρακτήρα μέσω της άντλησης γνήσιων προτύπων, αποτελεί μια συναρπαστική πορεία, η οποία εκτυλίσσεται σε όλη τη διάρκεια της....

ανθρώπινης ζωής, αλλά που έχει ως βάση εκκίνησης το σχολείο, που βιώνεται με τον πιο έντονο τρόπο στην τρυφερή ηλικία του ανθρώπου μέσα στο σχολείο και που κατευθύνεται σε καθοριστικό βαθμό από αυτό.
Η σημερινή μέρα λοιπόν, σηματοδοτεί την έναρξη μιάς ελπιδοφόρας αρχής. Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει, γεμάτος όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργία.
Στόχος μας στο Δήμο είναι να δώσουμε στα παιδιά, μαθητές και μαθήτριες, όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Με τη διαρκή συνεργασία όλων, Δημοτικής Αρχής, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, μπορούμε να δώσουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.
Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: