Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Εντοπίστηκε νεκρή στο Ποσείδι η 53χρονη που αγνοούνταν από την Νέα Μηχανιώνα

Δυσάρεστη εξέλιξη είχε η έρευνα για την αγνοούμενη 53χρονη Σταυρούλα Πιπερα που σήμερα εντοπίστηκε νεκρή σε παραλία στο Ποσείδι Χαλκιδικής. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Omnibus Alert, η 53χρονη βρέθηκε σήμερα από άνδρες του Λιμενικού.
Η σορός μεταφέρθηκε στον λιμένα Ν. Μουδανιών Χαλκιδικής και στη συνέχεια στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου αναγνωρίσθηκε από οικείους της.
Διαβάστε την επίσιμη ανακοίνωση της omnibus: 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της 53χρονης Σταυρούλας Πιπερά για τον αδόκητο θάνατό της. Η εκλιπούσα είχε εξαφανιστεί στις....
07/09/16 στη Νέα Μηχανιώνα Θεσ/νίκης, όταν η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή σχεδόν σκέπασε το αυτοκίνητό της. Στις 13/09/16 ενεργοποιήθηκε ο κοινωνικός συναγερμός OMNIBUS ALERT για τον εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια αξιόπιστη μαρτυρία στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus 801-700-7707. Τελικά, η σωρός της εντοπίσθηκε από άνδρες του Λιμενικού Σώματος στις 18/09/16 σε θελάσσια περιοχή του Ποσιδείου Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: