Περιμένουμε Ειδήσεις, τις δικές σας αναρτήσεις, τα δικά σας σχόλια, τις δικές σας παρατηρήσεις στη διεύθυνση: simantra.xalkidikis@gmail.com



Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση των 57 Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής.


"Την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016, διενεργήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση των σωματείων - μελών της ΕΠΣ Χαλκιδικής, στην οποία συζητήθηκε η πρόταση μομφής κατά του προέδρου Αργύρη Βούλγαρη και του συνόλου των μελών του Δ.Σ της ΕΠΣ Χαλκιδικής.
Παρά την προσπάθεια εκφοβισμού των σωματείων από τα "Παπαγαλάκια" της διοίκησης του κ. Βούλγαρη και παρά την "τιμωρία" του αποκλεισμού των σωματείων από τα πρωταθλήματα, για την οποία φρόντισε και ψήφισε ο ίδιος ο κ. Βούλγαρης, τα αποτελέσματα ήταν καταπέλτης για αυτόν και τους συμβούλους του.
Στην συνέλευση αυτή παραβρέθηκαν τα 58 από τα 63 σωματεία της ΕΠΣ Χαλκιδικής και η πρόταση μομφής υπερψηφίστηκε με 57 ψήφους υπέρ και ένα παρών.
Από την Δευτέρα 22 Αυγούστου του 2016, ο κ. Βούλγαρης και το σύνολο των μελών της....
διοίκησης του καθαιρέθηκαν και παύθηκαν από τα ίδια τα σωματεία της Χαλκιδικής, με τον πλέον τυπικό επίσημο και εκκωφαντικό τρόπο, σύμφωνα με τον νόμο και το σύνολο των κανονισμών της ΕΠΟ και της ΕΠΣΧ.
Ήδη, την Τρίτη 23 Αυγούστου έχει κατατεθεί αίτημα από τα 52 σωματεία προς το διαιητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, για διορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΣ Χαλκιδικής, με τα πρόσωπα τα οποία ομόφωνα έχουν προταθεί από τα 52 σωματεία της Χαλκιδικής. Επίσης, την ίδια ημέρα, κατατέθηκε προσφυγή κατά της απόφασης αποκλεισμού των σωματείων από τα πρωταθλήματα.
Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει στις 30 Αυγούστου, ώστε να εξετάσει τα αιτήματα των σωματείων της Χαλκιδικής. Διαβεβαιώνουμε τα σωματεία ότι πολύ σύντομα θα οριστεί προσωρινή διοίκηση της ΕΠΣ Χαλκιδικής, από μέλη που πρότειναν ομόφωνα τα σωματεία της Χαλκιδικής και ότι τα πρωταθλήματα θα αρχίσουν κανονικά, με την συμμετοχή του συνόλου των ομάδων της Ένωσης.
Ο Κ. Βούλγαρης και το σύνολο των μελών του διοικητικού συμβουλίου είναι και επίσημα (θλιβερό) παρελθόν, από την διοίκηση της ΕΠΣΧ και αυτό εκφράστηκε απερίφραστα και επίσημα από το 95% των σωματείων της Χαλκιδικής, τα οποία μπορούν να υπερηφανεύονται ότι πρωτοστατούν στην ανάσταση του Χαλκιδικιώτικου, αλλά και την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σταύρος Σαρηγιαννίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: